Dorukhan Toköz'ün kafası iyice karıştı

Beşiktaş yöneticileri yaptıkları açıklamalarda, "Dorukhan bize Beşiktaş'ta kalacağına söz verdi" şeklinde açıklamalar baskı altına aldığı Dorukhan Toköz, Instagram'daki Fenerbahçe paylaşımını önce kaldırdı, ardından da gelen tepkiler üzerine geri yükledi.

Beşiktaş'taki geleceği hala merak konusu olan ve aylardır imza atmayan Dorukhan Toköz, Instagram'dan yaptığı Fenerbahçe paylaşımını önce sildi, sonra da gelen tepkiler üzerine geri yükledi.

Milli orta saha oyuncusu, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 4-3 yendikleri maçın ardından, taç atmak üzereyken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşıp "+3 haftaya da inşallah" notu düşmüştü. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve ismi uzun süredir Sarı-Lacivertliler'le anılan Dorukhan, dün gece yaptığı bu paylaşımı sayfasından kaldırdı.

Beşiktaş taraftarından gelen tepkiler üzerine menajeri tarafından uyarılan yıldız futbolcu fotoğrafı arşivden çıkararak yeniden yükledi. Beşiktaş yöneticileri yaptıkları açıklamalarda, "Dorukhan bize Beşiktaş'ta kalacağına söz verdi" şeklinde açıklamalar yaparak oyuncuyu taraftarın gözünde manipüle etmeye devam ediyor. Baskı altındaki futbolcu, imzayı atmadan önce her hareketine dikkat ediyor.

 

GÖZLER ANKARAGÜCÜ MAÇINDA

Süper Lig'in 14. haftasında Ankaragücü'ne konuk olacak Siyah-Beyazlılar başkente hareket etti. BB Erzurumspor maçıyla 11'e dönen Dorukhan'ın zorlu mücadelede yine 11'de oynaması bekleniyor. 24 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'taki geleceği devre arasında netleşecek.

Dorukhan Toköz'ün kafası iyice karıştı ile ilgili etiketler Dorukhan Toköz Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi, trafik durdu!

Beylikdüzü’nde seyir halindeki metrobüsün arka kısmından yükselen dumanlar korkuttu. Yolcular metrobüsü panikle boşaltırken, dumanların çıktığı anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.