Dorukhan Toköz yönetimin sabrını taşırdı

Sezon bitmeden iç transfer görüşmelerini tamamlamak istediği için Dorukhan Toköz ile uzun süredir anlaşma zemini arayan Beşiktaş yönetimi, başarılı oyuncuya son yaptığı teklifi artırmama konusunda kararlı. Dorukhan cephesi ise Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendirmeye sıcak bakıyor.

Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz'e artık 'gitti' gözüyle bakılıyor... Milli orta saha oyuncusuna daha önce 7 milyon lira garanti ücretin yanı sıra maç başına 100 bin lira teklif eden siyah-beyazlı yönetim, 15 milyon lira garanti parada ısrar edilmesi nedeniyle, 24 yaşındaki isme artık ‘gitti’ gözüyle bakıyor.

Milliyetin haberie göre, göreve geldiği günden beri ücret politikasında hiç geri adım atmayan yönetim, Dorukhan'ın yeni sözleşmeye imza atmaması nedeniyle bu bölgeye önümüzdeki sezon için oyuncu bakmaya başladı bile...

Bu politika doğrultusunda, hem yaz hem de kış transfer döneminde birçok isimle adı anılmasına rağmen, bu oyuncuları transfer etmeyen siyah-beyazlı yönetimdeki bazı isimlerin, “Necip Uysal takımın jokeri. Her yerde büyük fedakarlıklarla oynuyor. Necip’in maaşında yüzde 50 indirim yaptığı yerde biz herkese yüksek rakamlar ödeyemeyiz” diye konuştukları ortaya çıktı.

KARTAL KAYRA YILMAZ GELİYOR

İspanya’daki bazı kulüplerle temas halinde olduğu için Dorukhan’dan umudunu büyük ölçüde kesen Beşiktaş, verilen sürenin de dolması nedeniyle alternatif planlara yöneldi. Buna göre Ümraniyespor’da kiralık oynayan Kartal Kayra Yılmaz’ın şimdiden Dorukhan’ın yerine düşünüldüğü aktarıldı. Siyah-beyazlı teknik heyet ve yönetimin, sezon sonunda takıma dönecek olan 20 yaşındaki futbolcudan çok umutlu oldukları vurgulandı.

Ümraniye'nin son 6 TFF 1. Lig maçında ilk 11'de sahaya çıkan Kartal Kayra, 5 galibiyet-1 beraberlik şeklinde seyreden başarılı grafikte ciddi katkı sahibi olmuştu.

Dorukhan Toköz yönetimin sabrını taşırdı ile ilgili etiketler Beşiktaş Dorukhan Toköz kartal kayra yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.