Dorukhan Toköz'den transfer açıklaması

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve yıllık ücret konusunda Siyah-Beyazlı yönetimle henüz anlaşmaya varamayan Dorukhan Toköz, Beşiktaş'ta mutlu olduğunu ve transferden çok futbolu düşündüğünü söyledi.

Beşiktaş'taki geleceği merak konusu olan Dorukhan Toköz, "Transferim söz konusu değil şu anda. Daha sözleşmem de var, burada da mutuyum ve devam ediyoruz" dedi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve yıllık ücret konusunda Siyah-Beyazlı yönetimle henüz anlaşmaya varamayan milli orta saha oyuncusunun ismi başta Fenerbahçe olmak üzere Avrupa kulüpleriyle de anılıyordu.

 OZAN'LA AYRI BİR İLİŞKİMİZ VAR

66'ncı Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül törenine katılan Dorukhan "Gurur duyuyoruz. Milli takımdan bazı arkadaşlarımızla geldik, heyecanlıyız. Her şey yolunda. Burada hocalarımız var, bakanımız burada, futbolcu arkadaşlarımız var, başka branşlardan arkadaşlarım var, çok mutluyuz burada olduğumuz için" diye konuştu.

A Milli Takım'daki arkadaşlık ve dostluk ortamına da değinen başarılı futbolcu, "Arkadaşlık dostluk çok iyi. Ozan'la bizim ayrı bir ilişkimiz var. Uzun senedir arkadaşız, akşamları buluşmalar olsun, muhabbetler olsun her zaman beraberiz. Diğer arkadaşlarımızla da öyle A Milli Takım olarak. Beraber geldik, beraber gideceğiz. İnşallah her şey iyi geçer" şeklinde konuştu.

DAHA DA İYİ OLACAĞIZ, BİLİYORUZ

Beşiktaş hakkında da konuşan Dorukhan Toköz, "Biraz sıkıntılı başlamıştık ama toparlıyoruz. Bundan sonra da daha iyi olacağını biliyoruz, öyle hissediyoruz. Bakalım bundan sonra 3 puanlar art arda gelecek inşallah" dedi.

Yapılan eleştiriler için ise Toköz, "Futbolda oluyor böyle şeyler. Tabii ki normal, bir sürü insan izliyor, eleştiriye de açık bir iş. Yapacak bir şey yok. Herkes eleştiriyor, canları sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Dorukhan Toköz'den transfer açıklaması

Dorukhan Toköz'den transfer açıklaması ile ilgili etiketler Dorukhan Toköz Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.