Dortmund'un yıldızı Ousmane Dembele kayboldu

Borussia Dortmund'da forma giyen ve Barcelona'ya gideceği konuşulan yıldız isim takımının bugünkü antrenmanına izinsiz olarak katılmadı.

Adı Barcelona ile anılan 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Ousmane Dembele'de sıcak saatler yaşanıyor.

Fransız oyuncu için Katalan ekibiyle anlaştığı ve transferin ilerleyen saatlerde açıklanacağı iddiaları gündeme gelirken, Dortmund'da da flaş bir olay yaşandı.

Dembele bugün takımının antrenmanına izinsiz olarak katılmazken kulüp yöneticileri oyuncuya telefonla da ulaşamadıklarını bildirdi.

"UMARIM BAŞINA BİR FELAKET GELMEMİŞTİR"

Teknik direktör Peter Bosz ise yaptığı açıklamada oyuncunun haberleri olmadan antrenmana çıkmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Dembele bugün antrenmanda değildi ve nedenini bilmiyoruz. Ona ulaşmayı denedik ama başaramadık. Dün Ousmane'nın bugün burada olmayacağına dair bir işaret yoktu. Umarım başına bir felaket gelmemiştir."

Dortmund'un yıldızı Ousmane Dembele kayboldu ile ilgili etiketler Borussia Dortmund Barcelona kayıp ousmane dembele antrenman
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.