Dortmund şokta! Aubameyang gitmek istiyor

Borussia Dortmund'un yıldız oyuncusu Aubameyang, üst seviyeye çıkmak için bu sezon takımdan ayrılıp Real Madrid'e transfer olmak istediğini belirtti.

Borussia Dortmund'un golcü futbolcusu, bir üst seviyeye çıkmak için sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklarken, Real Madrid'e transfer olmak istediğini belirtti.

Real Madrid'in hayali olduğunu vurgulayan Pierre-Emerick Aubameyang, ''Bir sonraki seviyeye geçmek istiyorum, bu yaz ayrılmam lazım. Real Madrid hayalimdeki kulüp. Ama transferim hakkında çok ses var. '' açıklamasında bulundu. Gabonlu golcünün Bundesliga ekibi Borussia Dortmund ile olan sözleşmesi 2020 yılına kadar devam ediyor.

BONSERVİSİ 80 MİLYON EURO

27 yaşındaki Gabonlu golcünün en az 80 milyon Euro bonservis karşılığında transfer olacağı iddia ediliyor. Aubameyang, bu sezon Bundesliga'da 16 maça çıkarken 16 gol kaydederek, maç başı 1 gol ortalamayla mücadele etti.

Dortmund şokta! Aubameyang gitmek istiyor ile ilgili etiketler Real Madrid Aubameyang Dortmund
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.