Dört doktor ve baba-oğul taksici korona kurbanı

Koronavirüs, meslek ve yaş tanımadan insanları hayattan koparmaya devam ediyor. Salgın nedeniyle dört doktor ve bir teknisyen hayatanı kaybetti. Bir taksiciyle oğlu da bir hafta arayla yaşamını yitirdi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Dünya koronavirüsüne, başta aşı olmak üzere çeşitli ilaçlarla çareler arıyor. Ancak salgın Türkiye’de de meslek ve yaş ayırmadan insanların yaşamlarını kaybetmesine neden olmaya devam ediyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle bir taksici ve oğlu bir hafta arayla yaşamını yitirdi. Dört doktor ile bir teknisyen ve sağlık memuru da Kovid 19 kurbanı oldular.

Dört doktor ve baba-oğul taksici korona kurbanı

KORONA VİRÜSÜ BABA OĞULUN KADERİ OLDU!

Türkiye bugüne kadar çok sayıda insanını koronavirüsüne kurban verdi.

Aynı aileden arka arkaya 4 kişinin öldüğü salgın hastalık dün de bir aileden bir hafta arayla baba ve oğulun yaşamını kaybetmesine yol açtı.

Turizm cenneti Nevşehir Ürgüp’de yaşayan taksici 64 yaşındaki baba Fazlı Balkı ile 36 yaşında bulunan oğlu taksici kuaför 2 çocuk babası Fatih Balkı koronavirüse yakalanarak, tedavi altına alındılar. Baba oğulun tedavisi sürerken önce oğul Fatih Bakı 27 Aralık'ta 7 gün sonra da baba Fazlı Balkı ise dün Kovid-19 nedeniyle hayatlarını kaybettiler.

DÖRT DOKTOR DAHA KORONADAN ÖLDÜ!

Öte yandan, doktor kayıplarımız da sürüyor.

* İzmir Medical Park Hastanesi'nde Onkoloji Uzmanı.Prof. Dr. Ahmet Uğur Yılmaz tedavi gördüğü Kovid-19 sonrası kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

* Mersin Özel Yenişehir Hastanesi'nde Ameliyathane ve Yoğun Bakım Sorumlusu Anestezi Uzmanı 3 çocuk babası Doktor Kemal Aslan,

* Mersin Toroslar Devlet Hastanesi'nden emekli şu an işyeri hekimi olarak çalışan 74 yaşındaki Doktor Doğan Yıldırım koronavirüs nedeniyle vefat etti.

* İstanbul'da işyeri hekimi olarak çalışan İç Hastalıkları Uzmanı Göztepe SSK Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden emekli 3. Dahiliye Şefi Doktor Yavuz Eryılmaz,

* Kayseri Devlet Hastanesi’nde Satın Alma ve Muhasebe Birimi'nde 45 yaşındaki Sağlık Memuru Oğuzhan Özkan,

* İzmir Reyhan Pastanesi'nde Şef Garson ve Gazete4'te Köşe Yazarı iki çocuk babası Yakup Uykutalp ile Şişecam Mersin Soda Sanayi Fabrikası'nda Mamül Ambarı'nda Teknisyen Murat Fayaoğlu Kovid-19 nedeniyle yaşamlarını yitirdiler.

Dört doktor ve baba-oğul taksici korona kurbanı ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs 2. dalga kovid-19 coronavirüs covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.