Dördüncü kez nikah masasına oturan Ozan Orhon'dan müjdeli haber

Şarkılarıyla 90'lı yıllara damga vuran Türk pop şarkıcısı Ozan Orhon geçtiğimiz yıl Ağustos ayında dördüncü kez nikah masasına oturmuştu. Kabin memuru Selcan Demirci ile evlenen Ozan Orhan'dan müjdeli haber geldi. Bir yıl önce evlenen Ozan Orhon ile Selcan Demirci çifti bebek bekliyor.

49 yaşındaki ünlü popçu Ozan Orhon geçtiğimiz yıl dördüncü evliliğini kabin memuru sevgilisi Selcan Demirci ile yapmışı. Çiftten güzel haber geldi. Ozan Orhon sosyal medyada paylaştığı bebek patiği fotoğrafıyla baba olacağının müjdesini verdi.

Yeni alınmış bebek patiklerinin fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Ozan Orhon, "Büyük Galatasaraylı geliyor. Can ailem" ifadelerini kullandı.

 Ozan Orhon son olarak, ilk evliliğini yaptığı Ebru Şallı ile ilgili açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Ozan Orhon, Ebru Şallı için “Hayatım boyunca ona bir kez tokat attım. Ama niye tokat attım diye sorun. Siz eşinizle evleniyorsunuz. Bir internet sitesine giriyorsunuz. Eşinizin çıplak fotoğraflarını görüyorsunuz. Genç bir erkek olarak ne hissedersiniz? Evet bir tokat attım. Ömür boyu da pişmanım. Ondan sonra da zaten ilişki bir türlü düzelemedi.” ifadelerini kullanmıştı.


OZAN ORHON'UN EVLİLİKLERİ

İlk evliliğini 1997 yılında Ebru Şallı ile yapan sanatçı Sabancı Korusu'nda muhteşem bir törenle dünyaevine girmişti bir yıl sonra boşanmıştı.

İkinci evliliğini 2000 yılında manken Yeşim Erçetin ile yaptı. Bu evlilikten Lara Yağmur adında bir kızı olan sanatçı 2003 yılında Erçetin ile yollarını ayırdı.

Üçüncü evliliğini 2014 yılında Birgül Orhon ile yapan şarkıcı aradığı mutluluğu bulamayıp boşanmıştı.

Geçtiğimiz yıl dördüncü evliliğini yapan Ozan Orhon, uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Selcan Demirci geçtiğimiz yıl Ağustos ayında nikah masasına oturdu.

 

Dördüncü kez nikah masasına oturan Ozan Orhon'dan müjdeli haber ile ilgili etiketler Selcan Demirci Ozan Orhon
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.