Donbass'da birbiri ardına patlamalar yaşanıyor!

Sabotaj ve istihbarat savaşlarının giderek konvansiyonel savaşı andırmaya başladığı Donbass'da birbiri ardına patlamalar yaşanıyor. Donetsk'de yaşanan patlamanın daha sonra Donetsk milislerinin başındaki kişiye yönelik bir bombalı suikast olduğu ortaya çıkmışken, Luhansk'daki bir petrol hattında patlama meydana geldi. Hemen ardından aynı bölgede bir başka patlama daha gerçekleşti.

RİA novosti muhabirinin aktardığına göre Lugansk'ta yaşananlardan sonra 'Drujba' gaz boru hattı yanmaya başladığı bildirildi.

İKİNCİ PATLAMA GERÇEKLEŞTİ

Rus haber ajansı TASS, kendi kendini ilan eden cumhuriyetteki yerel yetkililere atıfta bulunarak, Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçıların kontrolündeki bölgedeki Luhansk şehrini ikinci bir patlamanın vurduğunu bildirdi.

Rus haber ajansı Interfax'a göre patlama, Luhansk yakınlarındaki bir gaz boru hattında patlama olduğu haberlerinden yaklaşık 40 dakika sonra meydana geldi.

Can kaybı bildirilmedi.

 

Donbass'da birbiri ardına patlamalar yaşanıyor! ile ilgili etiketler patlama donbass donetsk luhansk
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.