Donald Trump'ın ablası dairesinde ölü bulundu

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın ablası Maryanne Trump Barry sabah saatlerinde dairesinde ölü bulundu. 86 yaşındaki Maryanne Trump'ın ölüm sebebi araştırılıyor.

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın ablası Maryanne Trump Barry, bu sabah saat 04.00 sıralarında dairesinde ölü bulundu.

ABC News'un haberine göre, yatak odasında ölü olarak bulunan Maryanne Trump Barry'nin ölüm sebebi adli tıp incelemesinin ardından belli olacak. İlk belirlemelere göre ise cesedinde şüpheye neden olacak bir travma belirtisi yok.

VERGİ KAÇAKÇILIĞI SORUŞTURMASI

Trump'ın ablası Maryanne Trump Barry, federal yargıç olarak görev yapıyordu ve kardeşleri ile birlikte adının geçtiği vergi kaçakçılığı soruşturması sonrası emekli olmuştu. Daha sonra adına açılan bu soruşturma kapandı.

Donald Trump'ın ablası dairesinde ölü bulundu

TRUMP İLE İLGİLİ SES KAYDI ORTAYA ÇIKMIŞTI

Donald Trump'ın en yakınlarından biri olarak bilinen Maryanne'in yakın zamanda bir ses kaydı ortaya çıkmış ve büyük olay olmuştu.

CNN'nin 3 yıl önce ortaya çıkardığı bu ses kaydında Maryanne, Donald Trump için "Dünyanın en tehlikeli adamı, zalim ve ilkesiz" yakıştırmalarında bulunmuştu.

Hakkındaki rüşvet ve gizli belge davaları nedeniyle mahkemeden mahkemeye koşan Trump ise ablasının da ölümüyle dört kardeşinden üçünü hayatını kaybetmiş oldu.

Trump'ın en küçük kardeşi Robert Trump, Ağustos 2020'de 71 yaşında, Fred Trump Jr. ise Eylül 1981'de henüz 42 yaşındayken kalp krizinden ölmüştü.

Donald Trump'ın ablası dairesinde ölü bulundu ile ilgili etiketler Donald Trump ABD
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.