Domenec Torrent'in tercümanı olay oldu! Marc Gonzalo CV'siyle Sarı-Kırmızılı taraftarı isyan ettirdi

Galatasaray'da teknik direktörlüğe İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent'in getirilmesinin ardından Florya'da yeniden yapılanma çalışmaları sürüyor. 59 yaşındaki çalıştırıcının evinden, şoförüne, kuaförüne kadar her şey ayarlandı. Torrent'in tercümanlığını yapacak Marc Gonzalo ise CV'siyle Sarı-Kırmızılı taraftarı isyan ettirdi.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent'in tercümanı Marc Gonzalo oldu. İspanyol çalıştırıcının yeni görevinde en yakınındaki isimlerden biri olacak tercümanın CV'si sosyal medya gündemine bomba gibi düştü.

Mert Çetin gibi koyu Galatasaraylı bir ismin ardından göreve getirilen Marc Gonzalo, Sarı-Kırmızılı taraftarları isyan ettirdi. Daha önce bir televizyon programında Beşiktaşlı olduğunu söyleyen Gonzalo'nun, Galatasaray'dan da "malum takım" diye söz ettiği ortaya çıktı.

Gonzalo'nun daha önce FB Kart reklamında oynadığı da ortaya çıktı. İşte sosyal medyadaki Marc Gonzalo isyanı...

Domenec Torrent'in tercümanı olay oldu! Marc Gonzalo CV'siyle Sarı-Kırmızılı taraftarı isyan ettirdi ile ilgili etiketler Galatasaray Marc Gonzalo Domenec Torrent
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.