Domenec Torrent Barcelona maçı öncesi iddialı konuştu: "Turu geçeceğimize inanıyoruz"

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Barcelona ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent ve kaleci Inaki Pena, maça yönelik açıklamalarda bulundu. 

Fatih Terim'in olaylı ayrılığının ardından takımı devralan Domenec Torrent, son 16 turunda Barcelona'yla Camp Nou'da oynanacak maç öncesi kameraların karşısına geçti. Torrent hem maçla, hem de ligdeki gidişatla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Torrent'in açıklamaları;

"Barcelona sezonun çok iyi bir döneminde. Çok İyi durumdalar. Biz de rotasyon yapıyoruz. ama oyuncular her zaman aynı seviyede olmuyor. Bazen iç sahada oynamak zor olabilir. 2-1 kazanıp, dış sahada 2-0 kaybederlerse zor olur. Turu geçeceğimize inanıyoruz. Barcelona'da oynayan genç oyuncuların kısa sürede adapte olması benim için sürpriz olmadı."

"İYİ YOLDA OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUM"

"Konyaspor maçında problemler yaşasak da iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Puan durumu olarak kötü bir yerdeyiz. Bunu aşmak için bize zaman lazım. Devamlı ilerleme yolundayız. Düşme hattından artık uzaklaştık ve Galatasaray yukarıda olmalı, bu durumdan çıkmalıyız. Daha fazla eziyet çekmememiz lazım. Oyunculardan çok memnunum, farklı profillere sahipler. İyi bir yoldayız."

Devre arasında Barcelona'da kiralanan Inaki Pena, mücadeleyle ilgili şu ifadeleri kullandı;

"Bizim için çok özel bir rakip. Bugüne kadar bize çıkan en zor kuraydı. Bütün gücümüzü kullanacağız. Xavi ile devamlı gelişim içerisindeler. Yapmamız gerekenin bilincindeyiz. Bütün şartları zorlayacağız. Güzel bir mücadele olacak. 

"XAVI BENİM İÇİN İYİ BİR FIRSAT"

"Barcelona'da oynamak çok yüksek bir kalite. Geri dönmek için performansımın en iyisini sergilemem gerek. Barcelona'da uzun yıllar yer aldım. Xavi benim için iyi bir fırsat. Bu fırsatı iyi değerlendireceğim."

Domenec Torrent Barcelona maçı öncesi iddialı konuştu: "Turu geçeceğimize inanıyoruz" ile ilgili etiketler Galatasaray Barcelona UEFA Avrupa Ligi Domenec Torrent xavi
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.