Domenec Torrent kovuldu mu? Galatasaray'ın yeni hocası kim olacak?

Galatasaray'da Fatih Terim'in ardından büyük umutlarla teknik direktörlüğe getirilen Domenec Torrent, Göztepe deplasmanında 2-1'lik yenilgiyle kredisini tüketmek üzereyken Bafemtimbi Gomis attığı 2 penaltı golüyle takımına hayat verdi. Sarı-Kırmızılı taraftarlar yine de İspanyol çalıştırıcının kovulmasını bekliyor. Burak Elmas yönetimi Torrent son bir şans vermişti. İspanyol çalıştırıcı, bu şansı kullanıp galip geldi ancak tepkiler dinmiyor.

Süper Lig'in 26. haftasında Göztepe'ye konuk olan Galatasaray, henüz 3. dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçtiği maçı 2-1 kaybetmek üzereyken Gomis'in attığı 2 penaltı golüyle 2-3 kazandı.

Sarı-Kırmızılılar'da önce Taylan Antalyalı sonra da Ömer Bayram yaptırdıkları penaltılarla takımı yakan isimler oldu. Göztepe penaltıdan bulduğu 2 golle maçı kazanmak üzereyken 2 penatlı da Galatasaray attı ve maçı kazandı.

Sarı-Kırmızılılar bu galibiyetle puanını 32 yaptı. Göztepe 27 puanda kaldı. 

Küme düşme hattıyla arasında 7puan bulunan Galatasaray, Süper Lig'de 6 maç sonra galip geldi. Sarı-Kırmızılı taraftarlar küme düşme korkusunu yaşamaya başlamıştı

Peki Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent'in durumu ne olacak? Taraftarın en çok tepki gösterdiği isimlerden biri olan İspanyol çalıştırıcı, Galatasaray'ın başında çıktığı 6 lig maçında 5 puan toplayabildi.

BURAK ELMAS TORRENT'I KOVACAK MI?

Hafta için Galatasaray yönetim kurulu toplantısında teknik direktör konusu masaya yatırılmış ve Torrrent'e Göztepe maçında son bir şans verilmişti. Burak Elmas yönetiminin en geç yarın Domenec Torrent'i kovması bekleniyor.

Galatasaray'ın yeni hocası ise Okan Buruk olacak... Taraftarın çok istediği başarılı çalıştırıcı kısa süre önce yönetime "Hazırım" mesajı göndermişti.

Domenec Torrent kovuldu mu? Galatasaray'ın yeni hocası kim olacak? ile ilgili etiketler Galatasaray Domenec Torrent
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.