Domenec Torrent: Kerem Aktürkoğlu bir gün Avrupa’nın en büyük takımlarında oynayabilir

Domenec Torrent: "Kerem adım adım kendini geliştiren bir oyuncu. Düzgün vücut pozisyonu alma, açıkta oynama gibi şeylerde biz ona yardımcı olmaya çalışıyoruz. Şu anda onun nereye kadar gideceğiyle ilgili konuşmak için erken ama potansiyel olarak Avrupa’nın en büyük takımlarında oynayabilir bir gün. Biz antrenör olarak oyuncuların sadece topa sahip olduğunda ne yaptığına bakmıyoruz. Topa sahip olmadığında da ne yaptığına bakıyoruz."

Galatasaray'da göreve geldikten sonra 5'te 0 yapan İspanyol teknik direktör Domenec Torrent, Barcelona deplasmanındaki 0-0'lık beraberliğin ardından Sarı-Kırmızılılar'daki ilk derbi maçını da kazanmayı bildi.

Torrent, 2-1 kazandıkları Beşiktaş maçının ardından, golleri atan Kerem Aktürkoğlu'na övgüler yağdırdı:

"Kerem adım adım kendini geliştiren bir oyuncu. Düzgün vücut pozisyonu alma, açıkta oynama gibi şeylerde biz ona yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bütün oyunculara özen gösteriyoruz, onunla da özellikle ilgileniyoruz, nelere dikkat etmesi gerektiğini söylüyoruz. Şu anda onun nereye kadar gideceğiyle ilgili konuşmak için erken ama potansiyel olarak Avrupa’nın en büyük takımlarında oynayabilir bir gün. Biz antrenör olarak oyuncuların sadece topa sahip olduğunda ne yaptığına bakmıyoruz. Topa sahip olmadığında da ne yaptığına bakıyoruz. Antrenmanlarda neler yapıyor, ne kadar dikkat veriyor, ne kadar mütevazı ve futbol dünyasında büyük işlere imza atmak konusunda ne kadar istekli olduğu önemli.”

MAÇTAN ÖNCE TAKIMA NE DEDİ?

Beşiktaş maçına oyuncuların kendiliğinden motive olduğunu dile getiren Torrent, “Dün biz ertelenmeyeceğini düşünüyorduk çünkü hava durulmuştu. Ben oyuncularıma şunu söyledim: ‘Barcelona maçına hazırlanmanın en iyi yolu bir önceki maçı kazanmak.’ Barcelona maçını düşünürsen bugünkü maçı kazanamazsın. Bu oyuncular bu işi çıkarmaya hazır” dedi.

“ÇALIŞMADAN HİÇBİR ŞEY GELİŞTİRİLEMEZ”

2-0 kaybettikleri Konyaspor maçının analizini yapan deneyimli çalıştırıcı, şöyle konuştu:

“Konyaspor maçında Pulgar iki stoperin arasına çok girdi ve 3’lü gibi oynadık. Biz orada ikinci yarıda biraz daha iyi oynadık Pulgar ile. Bu Pulgar ile alakalı değil, o pozisyonla alakalı. 5-6 kişiyle hücuma çıktığımız zaman, eğer top kaybı yaşarsak Konyaspor arkamızdaki boşluğu buluyordu ve hücuma çıkıyordu. Çalışmadan hiçbir şey geliştirilemez tabii ki de. Oyuncuların buna mental olarak odaklandığını görüyorum. Barcelona’ya karşı oynadığımız oyundan memnun olmamız gerekiyor, Bizimle oynadıktan sonra Osasuna’yı 4-0 yendiler. Biz Barcelona deplasmanına Bayern’le gittik, 3-0 kaybettik. City ile gittik, yine kaybetmiştik. Avrupa’nın en iyi 5 takımından biri olan bir takıma karşı böyle oynadığınız zaman, bir zorlukla karşılaştığınızda diğer takımlara da bunu yapabiliriz hissiyatı oluşuyor tabii ki.”

Domenec Torrent: Kerem Aktürkoğlu bir gün Avrupa’nın en büyük takımlarında oynayabilir ile ilgili etiketler Galatasaray Beşiktaş Domenec Torrent Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.