Domenec Torrent için karar verildi... Galatasaray'da kritik toplantının detayları

Galatasaray yönetimi artan "istifa" baskısının ardından acil durum toplantısı yaptı. Toplantıda yeni teknik direktör Domenec Torrent'in durumu da ele alındı. 5 maçta 2 puan toplayabilen İspanyol çalıştırıcı taraftarlar ve yorumcuların gözüne girebilmiş değil. Son olarak Okan Buruk'un "Görev bekliyorum" mesajı gözleri başkan Burak Elmas'a çevirdi. İşte toplantının ayrıtıları...

Galatasaray'da Domenec Torrent gönderiliyor mu? NEF Stadyumu'nda oynanan ve 1-1 biten Kayserispor maçının ardından artan istifa baskısı Sarı-Kırmızılı yönetime acil durum toplantısı yaptırdı.

Galatasaray'da yaklaşık 3 saat süren kritik görüşmede başkan Burak Elmas'ın danışmanı Luis Campos da katıldı. Galibiyet hasreti 6 maça çıkan Galatasaray'da kriz tam anlamıyla kaosa dönüşmüş durumda. A Spor'un aktardığı detaylar şöyle...

DOMENEC TORRENT'LE ŞİMDİLİK DEVAM KARARI

Kritik zirvenin ana konusu takımın içinde bulunduğu durum ve teknik direktör Domenec Torrent'in geleceği oldu.

Takımın başında çıktığı 5 maçta da galibiyet elde edemeyen Torrent'le ilgili çıkan iddialara karşın yönetim 'şimdilik' İspanyol hoca ile yola devam kararı aldı.

Torrent, Göztepe deplasmanında oynanacak kritik maçta da takımın başında yer alacak.

Ancak olası bir kötü sonuç durumunda bu kez 59 yaşındaki hoca ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

FUTBOLCULARA PARA CEZASI  

Nef Stadı'ndaki toplantıda ayrıca bazı yöneticilerin futbolculara para cezası verilmesi fikrini gündeme getirdiği ortaya çıktı. Ancak başkan Elmas'ın şu durumda böyle bir cezanın olumlu değil olumsuz etki yapacağı yönünde görüş verdiği ve bu fikre soğuk yaklaştığı belirlendi.

Başkan Elmas'ın ayrıca tribünlerden ve camianın önde gelen isimlerinden gelen 'istifa' çağrılarına rağmen gündemlerinde kesinlikle seçim olmadığını yöneticilere ilettiği ifade edildi.

Burak Elmas'ın danışmanı olarak göreve başlayan ve Kayserispor maçını tribünden izleyen Luis Campos'un toplantının bir bölümünde yer aldığı da gelen bilgiler arasında.

Domenec Torrent için karar verildi... Galatasaray'da kritik toplantının detayları ile ilgili etiketler Galatasaray Domenec Torrent burak elmas
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.