Domenec Torrent Galatasaray için İstanbul'a geldi!

Galatasaray son dakika haberleri... Fatih Terim'den boşlan koltuğa İspanyol Teknik adam Domenec Torrent İstanbul'a geldi.

Fatih Terim'in ayrılığı sonrası Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı İspanyol teknik adam Domenec Torrent İstanbul'a geldi. 59 yaşındaki teknik adam Başkan Burak Elmas'la görüştükten sonra imzayı atacak.

Sarı Kırmızılı ekibin 16 Ocak'taki Hatayspor maçında kulübede olması beklenen Domenec Torrent ilk sınavını bu maçla verecek.

Domenec Torrent 2018'de Guardiola ile yolları ayırdı

Dünyaca ünlü teknik adam Guardiola Barcelona'nın başına geldiğinde yardımcılığı Domenec Torrent'i seçmişti. Daha sonra birlikte Münih ve City'de görev yapan Domenec Torrent 2018'de Guardiola ile yolları ayırdı.

New York City ve Flamengo'da çalıştı

Yeni takımında 60 maçta 1.68'lik puan ortalaması tutturan Torrent, 1.5 yıl sonra New York'a veda etmek zorunda kaldı. Ardından şansını Brezilya'da deneyen İspanyol çalıştırıcı, Flamengo ile anlaştı. Ancak bu birliktelik sadece 2.5 ay kadar sürdü.

Domenec Torrent Galatasaray için İstanbul'a geldi! ile ilgili etiketler Galatasaray Domenec Torrent
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.