Dolunay İle Şifa Bulacak 4 burç

14 Haziran Yay dolunayı Birçok Burç İçin Etkili olacak. Astroloji Dünyasının Gündeminde yer Süper Dolunay ile ikili ilişkiler, kariyer, tayin, terfi ve mezuniyet gibi konuları gündeme getiriyor. Ancak 4 burç için dolunay Şifa olacak.

Yay Burcu Dolunayının Etkileri sürüyor. 14 Haziran Yay burcu dolunayı sadece Yaylar için birçok burç çeşitli konularda Yeni Başlangıçlara gebe. Kuvvetli Etkileri olması beklenen bu dolunay Yay Burcunun 23 derecesinde bir dolunay. İşte dolunay ile şifa bulacak 4 burç...

DOLUNAY İLE ŞİFA BULACAK 4 BURÇ!

BOĞA: İlişkilerinizin derinliğini hakkında düşünme zamanı. Kendiniz için çabalamayı unutmamalısını. 14 Haziran Dolunayı Boğa burcu için tam bir ödemeler dengesi zamanı. Alacak ve vereceklerinizi iyi tartmanız gerekebilir. Beklediğiniz paralar ise artık yolda, geliyor.

YENGEÇ: Dolunayın en büyük etkisi Yengeç burçları için olacak. Doktor kontrollerinizi aksatmamalısınız. Günlük rutinlerinizi ve kalıplarınızı değerlendirin. Yay burcu dolunayı ruhsal sağlığınıza ve gelişmenize katkıda bulunacak, ancak izin verirseniz. Alışkanlıklarınız mutluluğunuzu düşündüğünüzden daha çok etkiliyor.

KOVA: Dolunay hedeflerinize ulaşmak için çevrenizi kullanabileceğinizi söylüyor. Şansın sizin yanınında olduğunu bilin. Yeni bir iş ve girişime başlıyorsunuz. Uzun vadede geri dönüşlerini göreceğiniz adımlar sizi bekliyor.

YAY: Birinci evinizde gerçekleşen dolunay ile kimliğinize ve benliğine tekrar ve yakından bakma zamanı. Kendi değerinizi yeniden hatırlıyorsunuz. 14 Haziran dolunayı kim olduğunuzu etrafınıza göstereceğiniz başlangıç zamanı. Başkalarının size kim olmanız gerektiğini söyleyen laflarına kulak asmayın.

Dolunay İle Şifa Bulacak 4 burç ile ilgili etiketler yay burcu dolunayı dolunay burçlar
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.