Dolu Kadehi Ters Tut'un vokalisti Uğurhan Özay hayranlarını korkuttu

2014 yılı sonunda Mürsel Oğulcan Ava ve Uğurhan Özay tarafından kurulan Dolu Kadehi Ters Tut grubunun üyelerinden Uğurhan Özay hastane odasından yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu. 28 yaşındaki müzisyen akciğer iltihaplanması ve soğuk algınlığı geçirdiğini duyurdu.

Dolu Kadehi Ters Tut grubunun vokalisti Uğurhan Özay hastane odasından yaptığı serumlu paylaşımla sevenlerini endişelendirdi. Hastanelik olan müzisyen Instagram hesabından yaptığı paylaşımda soğuk algınlığı ve akciğer iltihaplanmasını geçirdiğini duyurarak maske takma konusunda da takipçilerini uyardı.

Uğurhan Özay


Özay yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: ''3. doz aşının 3. gününde semptomlar artarak hatta aşırılaşarak devam ediyordu. Salgının ilk zamanlarında bir şekilde enfekte olup koronavirüs geçirmiş biri olarak artık bu halin normal olmadığını düşündüm ve hastane yolunu tuttum. Meğer aşıdan bağımsız, akciğer iltihaplanması ve soğuk algınlığı geçiriyormuşum. Üzerine aşı olarak tüyü dikmişim. Yani dostlar kısaca, aşılarımızı tabii ki olalım. Ağır geçiriyorsanız başka bir hastalıkla birleşmiş olabilir. Aşı olmadan önce bunlara dikkat edilebilir. 'Aşının yan etkisi 5 gün kadar devam edebiliyormuş, korkmayın.) Ayrıca lütfen sokaklarda ya da çeşitli etkinliklerde maskeyle dolaşım. Salgın bitmiş değil. Bırakın yakışıklılığınızdan mahrum kalsın insanlar ya da makyajınız bozulsun, bir şey olmaz. Daha fazla aşı olmak zorunda kalmayacağımız günlere. İyi seneler.''

Uğurhan Özay

 

Dolu Kadehi Ters Tut'un vokalisti Uğurhan Özay hayranlarını korkuttu ile ilgili etiketler Uğurhan Özay dolu kadehi ters tut
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.