Dolomiti Energia'yı 70-76 mağlup eden Türk Telekom'dan ilk deplasman galibiyeti

EuroCup'ta A Grubu'nda mücadele eden ve Ankara'da oynadığı 3 maçı da kazanan Türk Telekom, ilk deplasman galibiyetini  İtalya'nın Dolomiti Energia takımını 70-76 mağlup ederek aldı. Dört oyuncunun çift haneli sayı ürettiği maçta 4. galibiyetini alan Mavi-Beyazlılar yeni yıldaki ilk maçında Hamburg Towers'a konuk olacak.

EuroCup'ya mücadele eden Türk Telekom, A Grubu'ndaki 7. maçında İtalya'nın Dolomiti Energia takımını deplasmanda 70-76 mağlup ederek 4. galibiyetini aldı.

İtalya'nın Trento kentindeki BLM Group Arena'na oynanan kupanın 7. hafta karşılaşmasında Türk Telekom, ilk periyodu 15-17 önde geçerken devreye de 31-36 üstün girmeyi başardı.

Üçüncü periyotta da üstünlüğünü koruyan Ankara ekibi maçın son çeyreğine de 49-58 önde başladı. Maçın son çeyreğinde de skor avantajını koruyan Türk Telekom, karşılaşmadan 76-70 galip ayrıldı.

A Grubunda 4. galibiyetini kazanan Türk Telekom 5. sıraya yükselirken, Dolomiti Energia ise 6. yenilgisiyle 10. ve son sırada yer alıyor.

YENİ KOÇ HENRİK RÖDL!

Başkent ekibi yeni başantrenörünü de maçtan önce açıkladı... Kulüpten yapılan açıklamada,  "Türk Telekom Basketbol Takımımız, baş antrenörlük görevi için Almanya Milli Takımı'nda görev yapmış ve Alba Berlin’de antrenörlük kariyerine başlayan Henrik Rödl ile anlaşma sağladı.Kendisine hoş geldin diyor, takımımızda başarılar diliyoruz" dendi.

Dolomiti Energia'yı 70-76 mağlup eden Türk Telekom'dan ilk deplasman galibiyeti

Dolomiti Energia'yı 70-76 mağlup eden Türk Telekom'dan ilk deplasman galibiyeti ile ilgili etiketler Türk Telekom eurocup Henrik rödl