Dolmabahçe'de soğuk duş! Beşiktaş - Kasımpaşa maçı sonucu!

Trendyol Süper Lig'de 19'uncu haftanın yeni karşılaşmasında Beşiktaş Kasımpaşa ile Tüpraş Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Beşiktaş - Kasımpaşa maçın Beşiktaş Kasımpaşa karşısında 3 golle sarsıldı! İşte Beşiktaş - Kasımpaşa maç sonucu ve yaşananlar...

Trendyol Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında Beşiktaş, Kasımpaşa'yı konuk etti.

Siyah beyazlılar mücadeleden 3-1 yenik ayrıldı. Beşiktaş'ın tek golünü 45+2'de Semih Kılıçsoy kaydetti. Kasımpaşa'nın gollerini 41, 80 ve 83. dakikalarda Da Costa kaydetti. 32 yaşındaki oyuncu kariyerinde ilk kez hat-trick yaptı.

Beşiktaş 29 puanda kalırken, Kasımpaşa puanını 26 yaptı.

Siyah beyazlılar iç sahada oynadığı son 3 maçı kaybetti. Kara Kartal bu süreçte Fenerbahçe ve Alanyaspor'a aynı skorla kaybetti.


Beşiktaş- Kasımpaşa maçında dakika dakika yaşananlar:

9. dakikada Aytaç Kara'nın ceza sahası dışından şutu üstten dışarıya gitti.

18. dakikada Ceza sahasına giren Semih Kılıçsoy'un vuruşu kalecide kaldı.

41 dakikada Da Costa ceza sahası dışından çektiği şut gole döndü. Maç skoru Beşiktaş 0 - Kasımpaşa 1

45+2 dakikada Semih Kılıçsoy skoru eşitleyen golü kaydetti. Maçta eşitlik var!

İlk yarı 1-1 sona erdi.

59. dakikada Gedson Fernandes'in pasında ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Rashica, rakibinden sıyrılıp sert vurdu ancak savunmaya da çarpan top kale direğinin yanından kornere gitti.

65. dakikada orta sahada topla buluşan Hajradinovic, sağdan savunmanın arkasına sarkan Fall'a pasını aktardı. Bu futbolcunun çaprazdan ceza sahasına girer girmez yaptığı vuruşta top az farkla yandan auta gitti.

74. dakikada Cenk Tosun'un kayarak pasında topu kapan Rashica, soldan ceza sahasına girip ortasını yaptı. Savunmanın müdahale ettiği meşin yuvarlak üst direğe çarpıp kornere çıktı.

80. dakikada Kasımpaşa yeniden öne geçti. Sol kanatta topla buluşan Gomis'in kale sahasına gönderdiği ortaya yükselen Da Costa kaleci Mert'ten önce topa dokunarak fileleri havalandırdı: 1-2.

83. dakikada Kasımpaşa farkı 2'ye çıkardı. Hajradinovic'le verkaç yaparak sağ çaprazdan ceza sahasına giren Winck, Emrecan Terzi'den sıyrılıp müsait pozisyondaki Da Costa'ya pasını aktardı. Bu futbolcu kale sahası önünden yerden bir vuruşla topu ağlara göndererek kendisinin ve takımının üçüncü golünü attı: 1-3.

88. dakikada Beşiktaş savunmasının uzaklaştırmak istediği top Gökhan Gül'de kaldı. Bu futbolcunun uzaktan sert şutunda kaleci Mert Günok'un müdahale ettiği meşin yuvarlak üst direğe çarpıp kornere çıktı.

90+3. dakikada Kasımpaşa dördüncü gole yaklaştı. Sol kanatta topla buluşan Ben Ouanes'in ceza sahasına gönderdiği ortada Da Costa müsait pozisyonda kafayı vurdu ancak yan direğe çarpan top auta gitti.

BEŞİKTAŞ - KASIMPAŞA MAÇI 11'LERİ

Beşiktaş: Mert, Onur, Zaynutdinov, Necip, Emrecan, Amir, Salih, Gedson, Rashica, Semih, Muleka.

Kasımpaşa: Gianniotis, Taylan, Yasin, Winck, Mortadha, Gökhan, Aytaç, Hajradinovic, Fall, Gomis, Da Costa.

Beşiktaş’ta Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe, son oynadıkları Hatayspor müsabakasının 11’ine göre Kasımpaşa karşısına 3 değişiklikle sahaya çıktı. Siyah-beyazlılarda kadro dışı bırakılan Rachid Ghezzal, 3 maç aradan sonra kadroda yer aldı.


Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Beşiktaş, sahasında Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Siyah-beyazlılarda Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe, ligde oynadıkları Hatayspor maçına göre Kasımpaşa karşısına 3 değişiklikle sahaya çıktı. Topraktepe; Omar Colley, Arthur Masuaku ve Daniel Amartey’in yerine Necip Uysal, Emrecan Terzi ve Gedson Fernandes’e 11’de şans verdi.

Rachid Ghezzal yeniden kadroda
Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal, 3 maç aradan sonra tekrar kadroda yer aldı. Siyah-beyazlıların yıldız ismi, Süper Lig’in 15. haftasında Fenerbahçe’nin 3-1 üstünlüğü ile sonuçlanan derbiden sonra Vincent Aboubakar, Eric Bailly, Jean Onana ve Valentin Rosier ile birlikte kadro dışı bırakılmıştı. Bu sezon 12 müsabakada görev alan Cezayirli oyuncu 1 gol, 3 asist katkısı yaptı.

Kartal, Kasımpaşa müsabakasına şu 11 ile sahaya çıktı:
“Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Bahtiyar Zaynutdinov, Emrecan Terzi, Amir Hadziahmetovic, Salih Uçan, Gedson Fernandes, Milot Rashica, Semih Kılıçsoy ve Jackson Muleka.”
Siyah-beyazlılarda Ersin Destanoğlu, Tayyip Talha Sanuç, Ante Rebic, Cenk Tosun, Demir Ege Tıknaz, Rachid Ghezzal, Emirhan Delibaş, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Tayfur Bingöl ve Aytuğ Batur Kömeç ise yedeklerde yer aldı.

Dolmabahçe'de soğuk duş! Beşiktaş - Kasımpaşa maçı sonucu! ile ilgili etiketler Beşiktaş Kasımpaşa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.