Doları olan bozdurma sırasında!

Türkiye'ye yönelik kur operasyonunun başarısız olmasının ardından vatandaşlar döviz bürolarının yolunu tuttu. SuperHaber, piyasanın kalbi Kapalıçarşı'daki hareketliliği görüntüledi. Döviz bozdurmak için sıraya giren vatandaşların yoğun görüşme trafiğinde olduğu görüldü.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Yatırım Uzmanı Timothy Ash'in yeni Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun piyasalar tarafından cezalandırılacağını ve Naci Ağbal'dan daha fazla faiz artırımı yapmak zorunda bırakılacağını yazarak Türkiye ekonomisine yönelik kur operasyonu sinyalini vermesinin ardından Asya piyasalarında dolar kurunda spekülatif ataklar yaşandı.

Dolar kurundaki yüzde 16'lık artış sonrası artışın süreceğini düşünenlerin hevesleri ise kursaklarında kaldı. Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın piyasalara yönelik sabah saatlerinde verdiği mesajların ardından dolar hızla düşüşe geçerek 7,72 seviyelerine kadar geriledi.

SUPERHABER KAPALIÇARŞI'NIN NABZINI TUTTU

Yaşanan bu gelişmelerin ardından SuperHaber piyasanın kalbinin attığı Kapalıçarşı'nın yolunu tuttu.

Doları olan bozdurma sırasında! - Resim : 2

DÖVİZ BÜROLARININ ÖNÜNDE SIRA OLDULAR

Kapalıçarşı'da yoğun bir insan trafiği olduğu gözlenirken, döviz bürolarının önünde dolar bozdurmak isteyenlerin sıraya girdiği görüldü.

Doları olan bozdurma sırasında! - Resim : 3

YOĞUN GÖRÜŞME TRAFİĞİ

Öte yandan vatandaşların telefonla yoğun bir görüşme trafiğinde olduğu, kendilerine gelen tavsiyeler üzerine hareket ettiği gözlendi. 

Doları olan bozdurma sırasında! - Resim : 4

Doları olan bozdurma sırasında! - Resim : 5

Doları olan bozdurma sırasında! ile ilgili etiketler Dolar Kapalıçarşı döviz SuperHaber

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.