"Dolar ve altın çökecek" tahmini tutan İslam Memiş, al/sat yapmak isteyenleri uyardı!

Doların 18 lirayı, gram altının ise bin TL'yi geçtiği dönemde "Dolar ve altın çökecek" diyen Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş yeni uyarılarda bulundu. Memiş, "Düşüş veya yükseliş önemli değil, önemli olan varlığına sahip çıkmak. Büyük çöküşler bazen bir nimettir. Şeytan tabii ki alıp sattırarak zarar etmeni isteyecek." dedi.

Gram altının bin TL'yi doların 18 lirayı geçtiği dakikalarda "Dolar ve altın çökecek, acınacak hale gelirsiniz" diyen Altın ve Para Politikalar Uzmanı İslam Memiş sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşlara yeni uyarılar yaptı. 

"Sabır ile kazanılmıştır tüm zaferler. Sabırsız olan hep kaybeden olmuştur. Düşüş veya yükseliş önemli değil, önemli olan varlığına sahip çıkmak. Duran şey durduğu yerde kar veya zarar etmez. Sadece acil durumda nakite çevirdiğinde gerçek kar veya zararı görürsün. Diğeri nefisti" diyen Memiş, ardından şunları kaydetti:

"ŞEYTAN ALIP SATTIRARAK ZARAR ETMENİ İSTEYECEK"

"Şeytan sürekli konuşacak kulağına; 'Alsaydın, satsaydın, şu kadar kazanacaktın, bu kadar kaybedecektin, zengindin, kraldın vs.' Aslında şeytan alıp sattırarak işini yapıyor. Soru; sahip çıkarak sen işini yapıyor musun?

Şeytan, tabii ki alıp sattırarak zarar etmeni isteyecek, tabi ki aile içinde huzursuz olmanı, işine konsantre olmanı, batmanı, kredi kullanarak daha yüklü oynamanı, emanet para ile al-sat yapmanı isteyecek. Bu onun işi. Soru; senin işin ne? Sen kimsin? Oyuncu mu, yatırımcı mı?

 

"BÜYÜK ÇÖKÜŞLER BAZEN NİMETTİR"

Büyük çöküşler bazen nimettir. Kendini sorgulama fırsatın olur. Sözlerin ve hedeflerin olur. En güzeli de sabrı öğrenirsin. Piştiğinde çevrene sabrı tavsiye edersin. Çünkü yanmışsın, pişmişsin ve tecrübeli bir yatırımcı olmuşsun. Bebek, düşmeden koşmayı öğrenebilir mi?

 

"ÖNEMLİ OLAN BUGÜN DEĞİL, YARIN"

Kimse kazanmadı, kimse de zarar etmedi. Herkesin rızkı kenarda duruyor. Üç fazla üç eksik. Önemli olan bugün değil, yarın. Önemli olan yarın kim rızkından ne kadar yiyebilecek? Kim yarına çıkabilecek? Yarına çıkacağının garantisi yoksa, neyine sevinir, neyine üzülürsün?"

"Dolar ve altın çökecek" tahmini tutan İslam Memiş, al/sat yapmak isteyenleri uyardı! ile ilgili etiketler altın Dolar İslam Memiş gram altın
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.