Dolar ne kadar, bugün 2 nisan? Dolar-Euro bugün ne kadar?

Dolar ne kadar, bugün 2 nisan? Ekonomiyle yakından veya uzaktan ilgili herkesin dilindeki soru dolar ne kadar oldu veya ne kadar olur. İşte insanların alım gücünü, ekonominin seyrini direkt etkileyen dolar kuru ile ilgili son haberler, 2 Nisan tarihli güncel dolar kuru ve döviz piyasaları ile ilgili son dakika gelişmeleri. Detaylar haberimizde...

Dolar ne kadar, bugün 2 nisan? Dolar ve euro seçim sonrası dalgalı seyrini sürdürüyor. Dolar fiyatı güne yükselişle başlamasının ardından şu dakikalarda yatay bir seyir izliyor. Euro fiyatı ise yukarı yönlü seyrini sürdürüyor? Dolar satış fiyatı ne kadar oldu? Euro satış fiyatı kaç lira oldu? İşte güncel döviz fiyatları hakkında tüm detaylar!

Dolar ne kadar, bugün (2 Nisan) dolar kuru kaç TL?

Dolar borcu olan, yatırım yapmayı planlayan, birikim düşünen yani bir şekilde dolar kuru ile işi olan herkes dolar ne kadar sorusunun cevabını güncel ve doğru olarak almak istiyor. Dolar kuru ile doğrudan işi olmayıp sadece az çok ekonomiyi takip etmeye çalışanlar için de bu doların kaç TL olduğu önemli bir gösterge.

dolar

Peki bugün yani 2 Nisan itibari ile dolar ne kadar? Piyasalarda doları etkileyen ne gibi gelişmeler var. Sizin için günün dolar kuru ile geçtiğimiz gün kapanışta piyasalarda son durum nasıldı paylaştık.

BUGÜN DOLAR NE KADAR?
2 Nisan itibari ile dolar kuru 6,70 TL’den işlem görüyor.

Dolar ne kadar, bugün 2 nisan? Dolar-Euro bugün ne kadar? ile ilgili etiketler Dolar dolar bugün ne kadar 2 nisan dolar ne kadar dolar 2 nisan ne kadar dolar kaç para 2 nisan dolar kaç para dolar piyasa euro ne kadar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.