İşte doların son fiyatı...

ABD'de bugün gerçekleşecek seçim öncesi dolar ve euro değer kazanmaya devam ediyor. 3 Kasım 2020 Salı günü haftanın ikinci işlem gününde dolar 8,45, euro ise 9,85 ile tüm zamanların en yüksek seviyesinde bulunuyor.

Dün günü 8,43'ten tamamlayan dolar, yeni güne de yükselişle başladı. ABD'de Trump ile Biden'ın yarışacağı bugün gerçekleşecek seçim öncesi kur değer kazanmaya devam ediyor. Saat 09.35 itibarıyla kur 8,45 ile tüm zamanların en yüksek seviyesinden işlem görüyor.

EURODA TARİHİ ZİRVEDE

Dolardaki yükselişe paralel olarak euroda da benzer bir durum yaşanıyor. Güne yükselişle başlayan euro şu dakikalarda 9,85 ile tarihi zirvede bulunuyor.

ABD SEÇİMLERİ TAKİP EDİLECEK

Bugün yurtiçinde TÜİK'in saat 10.00'da açıklayacağı ekim ayı enflasyon verilerinde olacak. Dünyada ise koronavirüs salgınının etkileri tüm şiddetiyle hissedilmeye devam ederken gözler ABD Başkanlık seçimlerine çevrilecek. Piyasalar Demokrat Joe Biden'ın zaferini fiyatlamış durumda. Ancak asıl olarak önemli olan kimin kazandığı değil seçimlerin hızlı ve sükûnetle sonuçlanması. Sonuçlara iki taraftan gelecek itirazlar ve yaşanabilecek sokak olayları yatırımcının koronavirüs yüzünden zaten düşük olan yatırım iştahını daha da düşürecektir.

Peki, diğer yabancı para birimlerinde son dakika rakamları neler? İşte Bigpara’dan alınan verilere göre kurlarda son durum…

GÜNCEL DÖVİZ KURLARI 3 KASIM 2020

İngiliz Sterlini 10,91 TL

Amerikan Doları 8,45 TL

Euro 9,85 TL

İsviçre Frangı 9,18 TL

Japon Yeni 0,08 TL

Suudi Arabistan Riyali 2,24 TL

Norveç Kronu 0,87 TL

Danimarka Kronu 1,31 TL

Avustralya Doları 5,91 TL

Kanada Doları 6,35 TL

İsveç Kronu 0,94 TL

İşte doların son fiyatı... ile ilgili etiketler Dolar Euro dolar bugün ne kadar 3 kasım dolar döviz kuru
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.