Dolandırıcının da vicdanlısı oluyormuş: Depremzedeyi böyle uyardı

İddiaya göre Elazığ'da sahte araç kiralama firması üzerinden dolandırıcılık yapan bir şahıs, araç kiralamak isteyen kişinin depremzede olduğunu fark edince, dolandırmaktan vazgeçti ve depremzedeyi uyardı.

Kahramanmaraş merkezli depremde birçok ilimiz büyük hasar aldı ve binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Deprem bölgesinden uzaklaşan depremzedeler de Sivas ve Elazığ gibi illere akın etti. İddiaya göre olay da Elazığ'da araç kiralamak isteyen bir depremzedenin başından geçti.

VİCDANLI DOLANDIRICI

Elazığ'da araç kiralamak isteyen bir depremzede, araç kiralamak için bulduğu bir internet sitesinin iletişim bilgilerini alarak telefon üzerindne mesajlaşmaya başladı. Dolandırıcı ile vatandaş arasındaki diyalog ise herkesi şaşırttı. İddiaya göre konuştuğu kişinin depremzede olduğunu öğrenen dolandırıcı, “Hocam biz dolandırıcıyız. Ben depremzede dolandıramam. Araç kiralama dolandırıcısı çok var. Dikkatli olun. Sahte sitelere paranızı kaptırmayın. Havale ve EFT ile sakın para atmayın. Allaha emanet olun” yazdı.

Hatta depremzedeyi güvenli araç kiralama sitelerine yönlendiren dolandırıcı dikkatli olmaları konusunda da uyardı. İşte o konuşmalar:

 Dolandırıcının da vicdanlısı oluyormuş: Depremzedeyi böyle uyardı

Dolandırıcının da vicdanlısı oluyormuş: Depremzedeyi böyle uyardı - Resim : 2

Dolandırıcının da vicdanlısı oluyormuş: Depremzedeyi böyle uyardı ile ilgili etiketler Dolandırıcı deprem Elazığ
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.