Dolandırıcılar, turisti kandırmak isterken sert kayaya çarptı!

İstanbuk'da turisti kandırmaya çalışan boyacı sert kayaya çarptı. Boya numarası ile kandırmaya çalıştığı turist kandırıldığını fark ederek, o anları kayda aldı.

İstanbul'da yaygın olarak turistleri kandırıp ya da fazla ücret söyleyerek para kazanmaya çalışanların sayısı oldukça fazla. İstanbul'da yayugın olarak çalışan, hemen her yerde gördüğümüz ayakkabı boyacılarının bazıları turistleri fırça düşürme numarası ile kandırmaktadır. Bir turist yanlarından geçtiği zaman yere boya fırçasını düşürüyorlar. İyilik yapmak için yerdeki fırçayı alarak boyacıya veren turistler, boyacıların ağına düşüyor. Fakat izleyeceğiniz videoda tam tersi bir durum meydana geliyor. Boyacı, tuzağına düşürmeye çalıştığı bir turist tarafından farkedilerek, kayda alınıyor.

Söz konusu video, Galata köprüsü üzerinde çekilmiştir. Boyacı, fırça tuzağını bir turiste gerçekleştirmeye çalışıyor. Yere düşen fırçayı vererek iyilikte bulunan turiste, boyacı iyiliği karşısında ayakkabısının bedavaya boyayacağını söylüyor. akat turist, bu tuzağının ardından ayakkabısını boyandığı zaman para istenildiğini bildiği için boyacıyı kayıt altına aldı. Sonrasında da boyacının bunu fark etmesi üzerine, polisi aradığını aktardı.

İşte o anlar;

 

Dolandırıcılar, turisti kandırmak isterken sert kayaya çarptı! ile ilgili etiketler İstanbul Dolandırıcı