Dokunulmazlığı kaldırılmıştı: HDP'li Semra Güzel hakkında soruşturma başlatıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, öldürülen PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan ve TBMM tarafından yasama dokunulmazlığı kaldırılan HDP Diyarbakır Vekili Semra Güzel hakkında soruşturma başlattı. Güzel'in ifadeye çağırılması bekleniyor.

SuperHaber'in ortaya çıkardığı Semra Güzel skandalı sonrasında konuya ilişkin sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, öldürülen PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan ve TBMM tarafından yasama dokunulmazlığı kaldırılan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında soruşturma başlattı. Güzel'in ifadeye çağırılması bekleniyor.

NE OLMUŞTU?

Semra Güzel skandalını SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ortaya çıkarmıştı.

HDP Milletvekili Semra Güzel ile terörist sevgilisi Volkan Bora'nın fotoğraflarının PKK'nın en etkin yuvalarından biri olan ve Kuzey Sevk İdaresi olarak bilinen Metina kampında çekildiği tespit edilmişti.

Kampa ancak örgüt üyesi olan ve yöneticilerin izin verdiği kişilerin girebildiği Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmalar kapsamında alınan ifadelerle ortaya çıkmıştı.

Dokunulmazlığı kaldırılmıştı: HDP'li Semra Güzel hakkında soruşturma başlatıldı ile ilgili etiketler TBMM Meclis HDP terörist semra güzel volkan bora
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.