Doktorun aşı daveti sosyal medyayı kırdı geçirdi: 'BioNTech var, Sinovac var'!

Kütahya'da dün akşam bir sağlık personelinin otogarda vatandaşları "Sinovac Sinovac, Biontech Biontech" diye aşıya çağırdığı o görüntülerin ardından bir benzeri de bugün Diyarbakır'dan geldi. Diyarbakır'da görev alan Dr. Özkan Yükselmiş'in sokak ortasındaki aşı standından elinde kalan 3 doz aşıya davet için 'Biontech var, Sinovac var' diye bağırdığı anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Kütahya Otogarı'nda dün akşam bir sağlık personelinin bulunduğu ortama ayak uydurarak vatandaşları aşıya davet ettiği o anların benzeri bugün Diyarbakır'da yaşandı. 

'BIONTECH VAR, SINOVAC VAR'

Diyarbakır'da, Dr. Özkan Yükselmiş'in aşı standında elinde kalan 3 doz aşıya davet için 'Biontech var, Sinovac var' diye bağırdığı anlardan görüntü, sosyal medyada ilgi çekti.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Sağlık Bakanlığı koordinesinde, Türkiye'nin dört bir yanında kurulan stantlarda Covid-19 aşı uygulamasına devam ediliyor. Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde, Sur ilçesindeki tarihi Ulu Camii önünde kurulan stantta görev yapan fizik tedavi uzmanı Dr. Özkan Yükselmiş de standında 3 doz aşı kalınca 'Biontech var, Sinovac var' diye bağırarak, halkı aşıya davet etti. Yükselmiş'in aşı çağrısında bulunduğu anların görüntüsü, paylaşıldığı sosyal medyada ilgi gördü.

Doktorun aşı daveti sosyal medyayı kırdı geçirdi: 'BioNTech var, Sinovac var'!

Doktorun aşı daveti sosyal medyayı kırdı geçirdi: 'BioNTech var, Sinovac var'! ile ilgili etiketler doktor Diyarbakır sinovac BioNTech aşı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.