Doktorlar dizisinin Zenan'ı oyuncu Melike Güner'i kahreden ölüm

Rol aldığı "Mahallenin Muhtarları", "Merhaba Hayat", "Ekmek Teknesi", "Doktorlar" gibi yapımlarda canlandırdığı karakterlerle hafızalara kazınan 42 yaşındaki oyuncu Melike Güner büyük bir acı yaşadı. Annesinin vefatıyla yıkılan Güner acı haberi sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu. Aralarında ünlü isimlerin de yer aldığı çok sayıda kişi ünlü oyuncuya baş sağlığı mesajları yağdırdı.

Daha önce birçok projede rol alan, Doktorlar dizisinde hayat verdiği Doktor Zenan karakteriyle gönüllerde taht kuran oyuncu Melike Güner, annesi Ayten Hanım'ı kaybetti. Son olarak geçtiğimiz haftalarda final yapan "Yalancılar ve Mumları" dizisi ile izleyici karşısına çıkan ve annesinin kaybıyla büyük bir acı yaşayan Güner, üzüntüsünü takipçileriyle sosyal medyadan paylaştı.

Ünlü oyuncu annesinin karesini paylaşarak altına ''20’01’2022 ‘de canım annemi kaybettik. Acıma saygıyla sarılan, sessizce ellerinden tutan, yanımda olan tüm canım arkadaşlarım teşekkür ederim 🙏'' notunu düştü.

Doktorlar dizisinin Zenan'ı oyuncu Melike Güner'i kahreden ölüm


BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI YAĞDI

Ekin Türkmen, Feyyaz Duman, İsmail Demirci, ve Meltem Cumbul'un da aralarında olduğu çok sayıda ünlü isim ise Güner'e başsağlığı mesajlarıyla destek oldu.

Doktorlar dizisinin Zenan'ı oyuncu Melike Güner'i kahreden ölüm ile ilgili etiketler Sosyal Medya melike güner doktorlar doktor zenan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.