Doktor Çevli'nin eşinden acı mesaj! "Hiç yakışmadı be albayım ölüm"

Koronavirüs ile mücadele sırasında kaptığı Kovid-19 nedeniyle vefat eden emekli Tabib Albay Salih Cenap Çevli'nin sosyal medya hesabından eşi tarafından bir mesaj yayınlandı. Biri engelli 3 çocuğu bulunan Çevli'nin eşi "Hiç yakışmadı be albayım ölüm. Evlatlarımız emanetim" dedi...

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Korona virüsü ile mücadele ederken rahatsızlanarak vefat eden emekli tabib albay, cerrah Salih Cenap Çevli’nin eşi, duygusal bir mesaj yayınladı.

Biri engelli 3 küçük yaşta çocuğu bulunan doktor Cenap Çevli’nin sosyal medya hesabından bir mesaj yazan eşi Pınar Çevli okuyanları gözyaşlarına boğdu.

Doktor Çevli'nin eşinden acı mesaj! "Hiç yakışmadı be albayım ölüm"

Pınar Çevli, eşi Salih Çevli için, ”Hayat arkadaşım can yoldaşım bu sayfanın en acı tweetini benim atacağım hiç aklıma gelmezdi sana hiç yakışmadı be albayım ölüm“ yazdı.

Doktor Çevli'nin eşinden acı mesaj! "Hiç yakışmadı be albayım ölüm" - Resim : 2

“EVLATLARIMIZ EMANETİM..”

Anne ve eş Çevli, mesajın devamında, ”evimize ocağımıza yüreklerimize ateş düşürdün mekanın cennet olsun üzülmeme hiç kıyamazdın ama bu defa oyunu sen bozdun evlatlarımız emanetim 🙏🙏🙏” yazarak, eşine veda etti.

Doktor Çevli'nin eşinden acı mesaj! "Hiç yakışmadı be albayım ölüm" - Resim : 3

SON NEFESİNE KADAR HASTALIK İÇİN BİLGİLER VERMİŞTİ!

Çevresinde çok sevilen, hastalanmadan önce kurulan sanal hastane ile hastalara yardımcı olan, hatta yattığı hastanede yoğun bakımda iken, Twitter hesabından hastalık ile ilgili bilgiler veren doktor Cenap Çevli’nin hesabı, tedavi gördüğü hastanenin isteği üzerine kapatılmıştı.

Doktor Çevli'nin eşinden acı mesaj! "Hiç yakışmadı be albayım ölüm" - Resim : 4

Doktor Çevli'nin eşinden acı mesaj! "Hiç yakışmadı be albayım ölüm" ile ilgili etiketler Koronavirüs Twitter mesaj Cenap Çevli pınar çevli tweet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.