Doğukan Manço haber verilmeden babası Barış Manço adına düzenlenen konsere tepki gösterdi! Haluk Levent özür diledi

Yapımcı Polat Yağcı, 'Kurtalan Ekspres Barış Manço Saygı Gecesi' adı altında bir konser düzenledi. Konserde Anadolu rock ve pop müziğinin efsane ismi Barış Manço yad edildi. Barış Manço'nun müzisyen oğlu Doğukan Manço, kendisine ve aile bireylerine konser hakkında bilgi verilmediği gerekçesiyle Polat Yağcı’ya tepki gösterdi. Etkinlikte sahne alan şarkıcı Haluk Levent ise Doğukan Manço’dan özür diledi.

Kurtalan Ekspres, Haluk Levent, Şevval Şam, Melek Mosso ve Okan Şarlı gibi isimler Barış Manço için bir araya geldi. Ünlü şarkıcılar, Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde konser verdi. Konserde Barış Manço'nun Gülpembe, Unutamadım, Halhal, Dağlar, Yaz Dostum gibi unutulmaz şarkıları seslendirildi. Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen konsere Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço tepki gösterdi.


DOĞUKAN MANÇO: SAYGI KELİMESİ SİZİN İÇİN NEYİ İFADE EDİYOR?

Doğukan Manço,'Kurtalan Ekspres Barış Manço Saygı Gecesi' etkinliğine sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi. Manço, Kurtalan Ekspres Barış Manço Saygı Gecesi adlı programın kendisinden ve ailesinden izin alınmadan gerçekleştirildiğini belirtip yapımcı Polat Yağcı'ya seslenerek, "Barış Manço Saygı Gecesi adı altında bir konser yapıyorsunuz. Bırakın aileden bir rıza almayı, aile bireyleri haberi bile sosyal medyadan öğreniyor. Saygı kelimesi sizin için neyi ifade ediyor?" ifadelerini kullandı.

 Doğukan Manço haber verilmeden babası Barış Manço adına düzenlenen konsere tepki gösterdi! Haluk Levent özür diledi


HALUK LEVENT: KENDİ ADIMA ÖZÜR DİLİYORUM

Doğukan Manço'nun bu açıklamasını gören ve etkinlikte sahne alan Haluk Levent ise Manço'dan özür diledi. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan Levent, "Haklısın kardeşim. Ben de 1 şarkı söyledim dün akşam. Çünkü Kurtalan Ekspres'i çok seviyorum. Ben kendi adıma özür diliyorum. Değerli Barış Manço ailesi hepimizin ailesidir. Kasıtlı yapılmış olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Ama yine de ortada bir telif bir emek var" dedi.

Doğukan Manço haber verilmeden babası Barış Manço adına düzenlenen konsere tepki gösterdi! Haluk Levent özür diledi

Doğukan Manço haber verilmeden babası Barış Manço adına düzenlenen konsere tepki gösterdi! Haluk Levent özür diledi ile ilgili etiketler Barış Manço Doğukan Manço Haluk Levent Konser Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.