Doğu Demirkol konukları kimler? 22 Ekim 2022 Doğu Demirkol ile Alelade Show haftanın konukları...

Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni talk show programı Doğu Demirkol ile Alelade Show haftanın konukları ve 5. Bölüm ile ekranlarda. Her hafta birbirinden ünlü isimleri ağırlayan ünlü oyuncunun yeni bölümdeki konukları belli oldu. Fragmanı ardından Doğu Demirkol Alelade Show saat kaçta, ne zaman, hangi gün soruları gündemdeki yerini aldı.

Doğu Demirkol ile Alelade Show Star TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Oyunculardan şarkıcılara birçok ünlü ismi ağırlayan Demirkol yeni bölümü ile ekranlarda. Oyuncunun sevenleri yeni bölümü kaçırmamak için Doğu Demirkol Alelade Show saat kaçta başlıyor, hangi gün sorularına yanıt arıyor. Peki, Doğu Demirkol Alelade Show konukları kimler, hangi ünlüler? İşte 22 Ekim Doğu Demirkol haftanın konukları…

DOĞU DEMİRKOL İLE ALELADE SHOW SAAT KAÇTA, HANGİ GÜN?

Star TV ekranlarında cumartesi günleri yayınlanan programın yeni bölümü bugün (22 Ekim 2022) izleyici ile buluşuyor. Talk show programı ile ekranlara gelen Doğu Demirkol haftanın konukları ile gündemde.

Programın 5. bölümü bu akşam saat 22.45'te yayında olacak.

Doğu Demirkol konukları kimler? Doğu Demirkol ile Alelade Show haftanın konukları 22 Ekim 2022

İşte konuklar!

DOĞU DEMİRKOL İLE ALELADE SHOW KONUKLARI KİMLER?

Yeni programın 5. bölümünde Demirkol'un konukları şu isimler olacak:

İrem Derici

Kurtuluş Kuş

Burak Bulut

Doğu Demirkol konukları kimler? 22 Ekim 2022 Doğu Demirkol ile Alelade Show haftanın konukları... ile ilgili etiketler Doğu Demirkol
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.