‘Doğu Anadolu Fay Hattının bu kesimi stres biriktiriyor’

Malatya’nın Pütürge ilçesi merkezli meydana gelen depreme dikkati çeken Prof. Dr. Görür, “Doğu Anadolu Fay hattının bu kesimi stres biriktiriyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Prof. Dr. Naci Görür, Malatya’nın Pütürge ilçesi merkezli meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından değerlendirmede bulundu. 

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Prof. Dr. Görür, “Arkadaşlar, az önce Karşıyaka-Pütürge/ Malatya’da 4,0 deprem oldu. Daha önce ifade ettiğimiz gibi, DAF’ın bu kesimi stres biriktiriyor. Geçmiş olsun, sevgiyle.” ifadelerini kullandı. 

MALATYA'DA DEPREM 

AFAD geçtiğimiz saatlerde Malatya'da Pütürge merkezli deprem meydana geldiğini duyurmuştu. Yerin 5.14 kilometre derinliğinde kayıtlara geçen depremin büyüklüğünün ise 4.1 olarak ölçüldüğü belirtilmişti. 

‘Doğu Anadolu Fay Hattının bu kesimi stres biriktiriyor’ ile ilgili etiketler deprem AFAD Malatya Pütürge
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.