Doğru olanı yaptılar... Turgay Güler ve Haluk Levent dünkü polemik sonrası İstanbul'da buluştu!

Turgay Güler ve Haluk Levent dün yaşanan polemiğin ardından İstanbul'da buluştu. Doğru olanı yapan Güler ve Levent, Twitter hesaplarından görüşmeye dair fotoğraf yayınladı. Güler paylaşımında, "Sevgili Haluk Levent 'in nazik davetine icabet ettim. Konuştuk.. Çalışmalarını anlattı. Sonuç; her şey devletimiz, milletimiz için." ifadelerini kullandı.

Akşam gazetesi yazarı Turgay Güler, Kahramanmaraş'taki depremlerde meydana gelen yıkımın hafifletilmesi ve depremzedelere yardımın daha hızlı ulaştırılması için kampanya başlatan AHBAP'ı ve Başkanı sanatçı Haluk Levent için canlı yayında "1 milyar lira teslim edemezsin, yönetemez" demişti.

Turgay Güler ve Haluk Levent bugün İstanbul'da buluşup olayı tatlıya bağladılar.

Görüşmeye dair fotoğraf paylaşan Güler, "O gece söylediğimi bir kez daha tekrarlayayım. 'Enkazdan bir çakıl taşı kaldırandan Allah razı olsun' Sevgili Haluk Levent 'in nazik davetine icabet ettim. Konuştuk.. Çalışmalarını anlattı. Canla başla çalışan gönüllüleri gördüm. Sonuç; her şey devletimiz, milletimiz için. AHBAP" dedi. 

 

Doğru olanı yaptılar... Turgay Güler ve Haluk Levent dünkü polemik sonrası İstanbul'da buluştu! ile ilgili etiketler Turgay Güler Haluk Levent
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.