Dogecoin ABD'nin en büyük kripto para borsasına girdi

Kripto para piyasasında son dönemin en dikkat çeken birimi Dogecoin ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Şaka amaçlı çıkarılan ve bir anda yatırımcıların gözdesi haline gelen kripto para birimi ABD'nin en büyük kripto para borsası Coinbase Pro’ya eklendi.

Elon Musk’ın attığı Tweetler ile sık sık gündem olan Dogecoin, ABD’nin en büyük kripto para borsası olan Coinbase Pro’ya eklendi. Şaka amaçlı piyasada olan Dogecoin, böylece düşüşten en az etkilenen paraların başında geliyor.

ABD'li kripto para borsası Twitter yaptığı açıklamada “Bugünden itibaren, ticaretin desteklendiği bölgelerde DOGE artık kullanılabilir. Yatırımcılar şu an için emir veremeyecek ve hiçbir emir oluşturulamayacak. Likidite koşulları karşılandığında, işlemler 3 Haziran Perşembe günü başlayacak.” ifadelerini kullandı. 

Bu gelişme piyasada zaten bekleniyordu çünkü borsanın CEO’su Brian Armstrong, iki hafta önce konuya yönelik açıklama yapmıştı. Açıklamasında, yaklaşık 6 ila 8 hafta içinde listeye girebileceğini belirtmişti ancak yaşanan son gelişmeler üzerine Dogecoin, yatırımcıları ile daha erkenden buluşma fırsatına sahip oldu.

Popüler kripto para birimi kullanıcılar tarafından artık oldukça rağbet görüyor. 0,32 dolar seviyelerinde olan para birimi bu haberlerden sonra 0.44 dolar seviyelerine yükseldi.

Dogecoin ABD'nin en büyük kripto para borsasına girdi ile ilgili etiketler ABD dogecoin kripto para borsası Coinbase Pro
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.