Doğan Şentürk: Fatih Portakal'ı ikna etmek için çok uğraştım

Sürpriz bir şekilde kanalıyla yollarını ayıran Fatih Portakal'ın istifasının perde arkası ortaya çıkmaya başladı. Fox TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk Portakal'ı vazgeçirmek için çok uğraştığını b, "Ben yayın yönetmeni olarak Fatih'in bırakmasını zamansız ve erken buluyorum" dedi.

Fatih Portakal geçtiğimiz günlerde sürpriz şekilde kanaldan ayrılmıştı. Fox Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk Fatih Portakal'ı ikna etmek için çok uğraştığını söyledi.

 Bir TV programına konuk olan Şentürk şunları söyledi: "Fatih Portakal, yorulup giden, pes eden, mücadeleyi bırakan bir insan değil. Onu en yakın tanıyan insanlardan biriyim. Fatih, yıllardır doğa ile kalmak ve dilediği gibi yaşamak istiyordu. Gayet insani nedenlerden dolayı bıraktı. Keşke Fatih'in yaptığı bu davranış bazı siyasilere ve meslektaşlarımıza da örnek olsa. İnsanlar ilelebet koltuklarında duracaklar diye bir şey yok. Ankara'da yıllardır siyaset yapıp emekli olan insanlar var. Neden arkadan gelen insanların önünü açmıyorsunuz" diye konuştu.

Fatih Portakal'ı ikna etmek için çok uğraştığını dile getiren Doğan Şentürk, "Ben yayın yönetmeni olarak Fatih'in bırakmasını zamansız ve erken buluyorum. Gereksiz buluyorum. Fatih'i ikna için çok uğraştım" diye konuştu.

Doğan Şentürk: Fatih Portakal'ı ikna etmek için çok uğraştım ile ilgili etiketler Fatih Portakal Fox TV ayrılık ana haber ana haber
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.