"Doğan Grubu g*tünden korktuğu kadar Allah'tan korksaydı..." VİDEO

SuperHaber yazarı İzzet Çapa'nın Sacit Aslan ile birlikte hazırladığı "Beraber ve Solo Serzenişler" programında yine gündeme damga vuracak açıklamalar yapıldı.

İzzet Çapa ve Sacit Aslan'a bugünkü programına Arto da konuk olarak katıldı.

Programda, Kanal D yönetiminin, İrfan Değirmenci'nin işine, referandumda kullanacağı oyun rengini açıklaması nedeniyle son vermesi masaya yatırıldı.

Beraber ve Solo Serzenişler'e İzzet Çapa'nın konuyla ilgili çarpıcı yorumları damgasını vurdu.

Böyle bir karara kurban olacak son kişinin İrfan Değirmenci olması gerektiğini vurgulayan İzzet Çapa, "Doğan Grubu'nda 'hayır' diyen bir tek İrfan mı var? O zaman adam kalmaması lazım!" diye konuştu.

İrfan Değirmenci'nin böyle bir gerekçe ile görevine son verilmesine referandumda 'evet' tercihi kullanacak seçmenlerin de sempatiyle baymayacağını vurgulayan Çapa şu ifadeleri kullandı;

"Kusura bakma, burada söylüyorum nasıl olsa küfür edebiliyoruz. G*tlerinden korktukları kadar Allah'tan korksalardı hiçbiri bu işe kalkışmazdı"

"Doğan Grubu g*tünden korktuğu kadar Allah'tan korksaydı..." VİDEO ile ilgili etiketler İzzet Çapa Kanal D irfan değirmenci doğan grubu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.