Doğalgaz faciası: 3 kişi hayatını kaybetti

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde kombiden sızan gazdan zehirlenen anne, baba ve çocukları hayatını kaybetti. Aynı aileden bir kişi ise hastaneye kaldırıldı. Üç kişini cansız bedeni, savcı incelemesinin ardından Akyazı Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Konuya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Sakarya'nın Akyazı ilçesi, Ömercik Mahallesi’nde meydana gelen olayda; Zengin ailesinin yaşadığı evde kombi borusunun yerinden çıkması neticesinde doğalgaz sızıntısı meydana geldi. Evdeki Abdurrahim Zengin, eşi Hacer Zengin ve çocukları Zeynep Zengin ile Emirhan Zengin sızan gazdan zehirlendi.

Doğalgaz faciası: 3 kişi hayatını kaybetti

EVE GİDİNCE ACI MANZARAYLA KARŞILAŞTI

Sabah saatlerinde ablasına telefonla ulaşamayan kardeşi eve geldiğinde acı manzarayla karşılaştı. Evde aileyi hareketsiz şekilde bulan Hacer Zengin’in kardeşi durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Konunu haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Doğalgaz faciası: 3 kişi hayatını kaybetti - Resim : 2

ANNE BABA VE ÇOCUKLARI HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Abdurrahim, eşi Hacer ve çocukları Zeynep’in hayatını kaybettiği belirlendi. Emirhan Zengin ise Akyazı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi gerçekleştirilen Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Emirhan’ın durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Doğalgaz faciası: 3 kişi hayatını kaybetti - Resim : 3

Acı haberi alarak olay yerine gelen aile yakınları ise gözyaşlarına boğuldu. Üç kişini cansız bedeni, savcı incelemesinin ardından Akyazı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Konuya ilişkin soruşturma başlatıldı. (İHA)

Doğalgaz faciası: 3 kişi hayatını kaybetti ile ilgili etiketler doğal gaz Sakarya Zehirlenme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.