Doğalgaz boruları patladı! Dev beton yığınları havaya fırladı

Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde, caddenin altından geçen doğalgaz borularında patlama meydana geldi. Olay anı kameralara yansırken, dev beton yığınlarının havalandığı anlar tüyleri ürpertti.

Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde yoğun olan bir caddede yerin altında büyük bir patlama oldu. Patlama anı güvenlik kamerasına yansırken, patlamanın şiddetiyle yol yarıldı. Üzerindeki araçlar metrelerce havaya yükseldi. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 48 kişi yaralandı.

Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Johannesburg şehrinde trafiğin yoğun olduğu saatlerde bir ana yolda patlama meydana geldi. O anlar kameraya böyle yansıdı. Görgü tanıkları, patlamadan sonra zemine zarar veren ve araçları havaya yükselten patlamanın ardından kimyasal kokular ve sızan buharlar olduğunu söyledi. Kameralara yansıyan patlamanın doğalgaz hattındaki sızıntıdan kaynaklandığı tahmin ediliyor. Patlamaya dair soruşturma başlatılırken, olayda 1 kişi hayatını kaybetti. 48 kişi de yaralandı.

Doğalgaz boruları patladı! Dev beton yığınları havaya fırladı ile ilgili etiketler Güney Afrika

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.