Doğal antibiyotik kürü “süt ve sarımsak” mucizesi! Ağrılı vücut iltihabını yok ediyor!

Farkında değiliz. Buzdolabında saklanan bu iki besin aslında bir araya geldiğinde şifacı özelliğini ortaya koyuyor. Bin derde deva süt ve sarımsak ezberi bozan bir yaklaşımla günlük rutine adapte olmaya hazırlanıyor.

Yıllardır söyleniyor. Bu iki besin maddesi kendi içinde farklı hastalıklara şifacı özelliğini ortaya koyarak antibiyotik etkisini ortaya koyuyor. Fakat hiçbir zaman ikisi bir arada düşünülmedi. Mucizevi bu gıda düzenli tüketildiğinde bağışıklık sistemini koruyor.

DOĞAL ANTİBİYOTİK!

Özel kür olarak uzmanların tavsiye ettiği süt ve sarımsağın buluştuğu bir dengede bakteri ve virüse karşı vücudun korunmasını sağlayacak bir savaşçı oluşturulabilir.

Antibakteriyel özelliği ile ortaya çıkan sarımsak bir bardak sütün içerisinde 2 diş olarak tüketildiğinde özellikle kış aylarında vücut enfeksiyonlarından karşı direnç oluşturuyor. Doğal antibiyotik haline gelen bu iki karışım sütteki zengin kalsiyum oranı ile bir araya geldiğinde kemik gelişimini de destekliyor.

DERİNLEMESİNE BAĞIRSAK TEMİZLİĞİ!

Uyku problemi çekenler, solunum yolu güçlüğü yaşayanlar için bu iki karışım birebir şifacı etkisini sunuyor. Hırıltılı öksürük problemi yaşayanlar, karaciğerinde temizlik hissi sağlayabilmenin tek yolu bağışıklık sistemini kuvvetlendiren bu iki malzeme bir araya geldiğinde hastalıklara karşı ezber bozan bir yaklaşımla şifacı etkisini ortaya koyuyor.

SÜT VE SARIMSAĞIN FAYDASI NEDİR?

Doğal antibiyotik kürü “süt ve sarımsak” mucizesi! Ağrılı vücut iltihabını yok ediyor!

Süt ve sarımsak karışımı düzenli tüketildiğinde kolesterol dengesini sağlıyor. Kalp ve damar rahatsızlıklarını olumlu olarak etkilerken eklem ağrıları hafifliyor. Kemik gelişimini destekleyen bu karışım günü yorgunluğuna ve uykusuzluğa iyi geliyor.

Dışarıdan gelecek etkilere karşı cildi besliyor. Saçlara parlaklık sağlıyor. Vücut ağrılarını azaltmasını desteklerken zayıflamaya da yardımcı oluyor. İbrahim Saraçoğlu'nun önerdiği bu karışım öksürüğe de iyi geliyor.

ÖKSÜRÜĞE ŞİFA OLUYOR!

Öksürük şikayeti bulunanlar, boğulma hissi yaşayanlar için sarımsaklı süt tarifi aşağıdaki listeden incelenebilir:

  • Bir bardak sütün içerisine 3 diş sarımsak ezilir ve kaynatılır.
  • Soğuması beklendikten sonra gün içerisinde 2-3 kez rahatlıkla tüketilebilir.
  • Sarımsaklı süt karışımı tercihen gece yatmadan önce tüketilmelidir.

Kilo vermek isteyenler için uygun bir kürdür. Sarımsağın içerisinde bulunan doğal antibiyotik etkisi ile iltihabı yok eden özel formülü bu şekilde ortaya çıkarılabilir. Bakterilerin sebep olduğu enfeksiyon ve bakteri çoğalma riskini de bu şekilde dengelemek mümkün hale gelecektir.

Doğal antibiyotik kürü “süt ve sarımsak” mucizesi! Ağrılı vücut iltihabını yok ediyor! ile ilgili etiketler sarımsak Süt
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.