Doğa Rutkay Kamal'dan kötü haber! 3 ay tedavi görecek

43 yaşındaki oyuncu Doğa Rutkay spor yaparken kaza geçirdi. Sağ baldırındaki kaslarda kanamalı yırtık meydana gelen iki çocuk annesi ve oyuncu Rutkay, üç ay boyunca fizik tedavi görecek.

Doğa Rutkay tüm yazı 2014 yılında hayatını birleştirdiği eşi Kerimcan Kamal, 2018'de dünyaya gelen ikizleri Piraye ve Rutkay Kerim ile Çeşme'de geçirdi. Haftanın dört günü ağırlık ve kondisyon çalışıp pilates yaparak, 69'dan 56 kiloya düştü. İstanbul'da da sporunu ihmal etmeyen oyuncuya nazar değdi.


3 AY SPOR YAPMASI YASAKLANDI


Geçtiğimiz gün koşarken sakatlanan Rutkay soluğu hastanede aldı. Posta gazetesinden Halil Kalmuk'un haberine göre; Doğa Rutkay, sağ baldırındaki kaslarda yırtılma meydana geldiğini söyledi.

Doğa Rutkay Kamal'dan kötü haber! 3 ay tedavi görecek

Ünlü oyuncu, "Üç ay fizik tedavi görmem gerekiyor. Bu süreçte spor yapmam yasak. Aslında sağ bacağım daha önceden sinyal verdi ama ben üzerinde durmadım. Aksine zorladım. Bu da büyük bir ders oldu" dedi.

Doğa Rutkay Kamal'dan kötü haber! 3 ay tedavi görecek - Resim : 2

Instagram hesabından doktor kontrolünden görüntülerini paylaşan Rutkay, 'Alın buyrun, kanamalı yırtık. Az daha yırtılsaymış! Neyse buna da şükür' ifadelerine yer verdi.

Doğa Rutkay Kamal'dan kötü haber! 3 ay tedavi görecek ile ilgili etiketler Doğa Rutkay Sosyal Medya Kemal Kamal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.