Doçentlik belgesinin sahte olduğu anlaşılmıştı: O öğretim üyesi gözaltına alındı

Doçentlik belgesinin sahte olduğu anlaşılan Aksaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Zehra Zulal Atalay gözaltına alındı. 'Dolandırıcılık' ve 'Evrakta sahtecilik' suçlarından gözaltına alındı.

Aksaray Üniversitesi'nde, doçentlik belgesi sahte olduğu anlaşılan ve hukuki süreç başlatılan öğretim üyesi Zehra Zulal Atalay Laçin gözaltına alındı.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörlüğü, 22 Ekim'de İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi'ne ataması iptal edilen öğretim üyesi Zehra Zulal Atalay Laçin hakkında, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundu.

 Şikayet üzerine polis merkezine ifadeye gelen Atalay, "dolandırıcılık" ve "evrakta sahtecilik" suçlarından gözaltına alındı. Atalay'ın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Doçentlik belgesinin sahte olduğu anlaşılmıştı: O öğretim üyesi gözaltına alındı ile ilgili etiketler Gözaltı Zehra Zulal Atalay evrakta sahtecilik doçentlik belgesi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.