Djaniny Semedo bedavaya geldi

Hücum hattının büyük bir bölümüne takviye yapan Trabzonspor, forvet hattına Djaniny Semedo’yu kattı. Bordo-mavililer, 29 yaşındaki futbolcuya bonservis bedeli ödemeyecek.

Trabzonspor, Alexander Sörloth'un boşluğunu doldurmak için hamle yapmaya devam ediyor. İlk maçında iki gol atarak dikkat çeken Benik Afobe'nin ardından bir golcü takviyesi daha yapan Bordo-Mavililer, Djaniny Semedo'yu Trabzon'a getiriyor.

10 MİLYON EUROLUK GOLCÜ

Son olarak Suudi Arabistan’ın Al Ahli takımında forma giyen Djaniny, bu gece Lizbon'dan İstanbul aktarmalı olarak Trabzon'a giderek, sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atacak. Benfica formasıyla Portekiz Ligi tecrübesi de bulunan Yeşil Burun Adaları vatandaşı Djaniny için Al Ahli 2018 yılında 10 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Kulüp kariyerinde 294 maça çıkan Djaniny, 99 gol atarken, 33 de asist yapma başarısı gösterdi. Golcü oyuncunun sözleşmesinden çıktığı ve bonservis bedeli ödenmeyeceği aktarıldı.

Djaniny Semedo bedavaya geldi ile ilgili etiketler Trabzonspor Transfer Djaniny Semedo
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.