Dizilerde yönetmen transfer sezonu başladı..!!! SuperHaber/ analiz

Başrolde Kenan İmirzalıoğlu'nun yer aldığı, 2018 yılında Kanal D'de ekrana gelecek olan 'Mehmed: Bir Cihan Padişahı' dizisinde görev değişikliği yaşandı.Dizinin yönetmeni Altan Dönmez reji koltuğunu Cevdet Mercan'a bıraktı.

Geçtiğimiz yıllarda buna benzer bir durumu Paramparça dizisinde yaşamıştık.Paramparça dizisinin yönetmeni Cevdet Mercan koltuğunu Altan Dönmez'e bırakmıştı,şimdi de Altan Dönmez Mehmed dizisinde Reji koltuğunu Altan Dönmez'e bıraktı.

burda ki asıl sorun şu Cevdet Mercan kayıt dışı dizisinin yönetmeniydi ve diziye Erkan Petekkaya'nın ayağında meydana gelen bir sakatlık sonucu ara verildi..! Bu durumda reyting'de 23. sıraya gerileyen dizinin görünmez kaza ile yönetmen değişikliğinin aynı tarihe gelmesi çok şaşırtıcı bir durum oluşturdu.

Şimdilerde kayıtdışı sessiz sedasız final mi yapacak? yoksa yönetmenini sözleşmesi bitmeden başka bir diziye transfer etmiş olduğu için yeni bir yönetmen arayışına mı girecek??? gelen kulis bilgileri kayıtdışı dizisinde Cevdet Mercan'ın yerini Erol Özlevi'nin dolduracağı yönünde..!

09

param

Dizilerde yönetmen transfer sezonu başladı..!!! SuperHaber/ analiz ile ilgili etiketler Fatih semti kenanimirzalıoglu kayıtdışı memed
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.