Diyarbakırlı STK'lardan Barış Pınarı'na destek!

Diyarbakır'da aralarında Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Diyarbakır Şubesi üyelerinin de olduğu bir grup sivil toplum kuruluşu temsilcisi Barış Pınarı Harekatı'na destek amacıyla askerlik şubesine gelerek harekata katılmak için gönüllü oldular.

Diyarbakır’da bir grup vatandaş ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Barış Pınarı Harekatına destek vermek üzeri Yenişehir ilçesinde bulunan Askerlik Şubesi’ne giderek harekata katılmak için gönüllü askerlik başvurusunda bulundu.

Diyarbakırlı STK'lardan Barış Pınarı'na destek!

Ellerinde Türk bayrakları ile yürüyen grup "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları ile askerlik şubesine geldi. 

Diyarbakırlı STK'lardan Barış Pınarı'na destek! - Resim : 2

Burada bir açıklama yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Reşit Can, seferin kendilerinden, zaferin Allah’tan olduğunu ifade etti.

Diyarbakırlı STK'lardan Barış Pınarı'na destek! - Resim : 3

Başkan Can, “Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak, Barış Pınarı Harekatının başlatılmasıyla beraber Diyarbakır’daki STK’lar olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneğiyle beraber, Türk Silahlı Kuvvetlerimize destek amaçlı bugün yine buradayız. Tıpkı 1974 Kıbrıs Barış Harekatında olduğu gibi bugün yine vatanımız için canımızı vermeye hazırız. Gönüllü olarak bu harekata katılmak için Askerlik Şubesi’ne müracaatımızı yapıyoruz” dedi.

Diyarbakırlı STK'lardan Barış Pınarı'na destek! - Resim : 4

STK temsilcileri ve vatandaşlar daha sonra ellerinde Türk bayrakları ve dilekçelerle askerlik şubesine girerek başvurularını yaptı. 

Diyarbakırlı STK'lardan Barış Pınarı'na destek! ile ilgili etiketler Diyarbakır Şehit askerlik Barış Pınarı Harekatı reşit can Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği'
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.