Diyarbakır'da yolda yürüyen çifte saldırıp Türkiye'yi isyan ettiren çakma kabadayı tutuklandı! / VİDEO

Diyarbakır merkez Yenişehir İlçesi’nde üç gün önce yolda yürüyen çifte saldıran 23 yaşındaki Yekta Ç., kimliği görüntülerden belirlenerek dün gece gözaltına alındı.

Merkez Yenişehir İlçesi Kooperatifler Mahallesi Şair Sırrı Sokak’ta üç gün önce yolda yürüyen bir çifte saldırıp önce erkek ile kavga eden, daha sonra yanındaki kadına da saldıran kişinin Yekta Ç. olduğu, güvenlik kameraları görüntülerinden saptandı.

BÖYLE SALDIRMIŞTI

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alınan Yekta Ç., emniyete götürüldü. Bu kişinin sorgusu devam ederken, saldırıya uğrayan çift şahıstan şikayetçi oldu.

asdasfasfasf

Diyarbakır'da yolda yürüyen çifte saldırıp Türkiyeyi isyan ettiren çakma kabadayı gözaltında.

BÖYLE YAKALANDI

SALDIRGAN TUTUKLANDI

23 yaşındaki Yekta Ç., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifadesi alınan Yekta Ç., ’halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme’ suçundan tutuklanması talebiyle çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu.

Diyarbakır'da yolda yürüyen çifte saldırıp Türkiye'yi isyan ettiren çakma kabadayı tutuklandı! / VİDEO ile ilgili etiketler Diyarbakır saldırdı çift
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.