Diyarbakır'da terör operasyonu! 4 terörist öldürüldü...

Diyarbakır Lice'de İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı özel birliklerin yaptığı operasyonlarda 4 terörist öldürüldü.

Diyarbakır Lice'de İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı özel birliklerin yaptığı keşif ve gözetleme sonrası Türk Hava Kuvvetlerine bağlı uçaklarla düzenlenen hava harekatı sonucu 4 terörist öldürüldü.

Harekat sonucu 2 barınma alanı da imha edildi...

Bu arada bölgede operasyon icra eden özel birlikler de toplam 750 kg ağırlığında 14 ayrı el yapımı patlayıcıyla birlikte bol miktarda silah ve mühimmat da ele geçirildi.

HAVA HAREKATI DÜZENLENDİ

Operasyonla ilgili TSK'dan yapılan açıklamada ise keşif ve gözetleme sonucu belirlenen teröristlerin hava harekatı ile etkisiz hale getirildiği belirtildi...

İşte, TSK'nın Lice operasyonu hakkında yaptığı açıklama:

"12 Temmuz 2017 tarihinde gece saatlerinde Diyarbakır/Lice kırsalına icra edilen hava destekli operasyon kapsamında eylem hazırlığında olduğu keşif ve gözetleme vasıtaları ile tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu dört terörist Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile düzenlenen hava harekâtı sonucunda etkisiz hale getirilmiş; hazırlık yaptıkları bölgedeki iki geçici barınma alanı da imha edilmiştir.

Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir."

Diyarbakır'da terör operasyonu! 4 terörist öldürüldü... ile ilgili etiketler Diyarbakır Lice PKK terör operasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.