Diyarbakır'da polis karakoluna EYP'li saldırı düzenlendi

Diyarbakır Yenişehir'de polis karakoluna el yapımı patlayıcı (EYP) ile saldırı düzenlendi. Saldırıda ölü ve yaralı olmadığı açıklanırken, emniyet güçleri saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Diyarbakır'ın Yenişehir Mahallesi'ne bağlı Şehitlik Caddesi'ndeki polis karakoluna akşam saatlerinde el yapımı patlayıcıyla (EYP) saldırı gerçekleştirildi.

A Haber ve Sabah'ın haberine göre; kimliği belirsiz kişi ya da kişiler el yapımı patlayıcılarla karakol önüne geldi. EYP'leri karakola atan saldırganlar başarılı olamayınca patlayıcılar yol ortasında infilak etti. Hem EYP'lerin patlama anı hem de sokaktaki insanların yaşadığı panik güvenlik kameralarına yansıdı. Bir anda büyük bir sesle oluşan patlama sonrası çevrede bulunan vatandaşlar olay yerinden hemen uzaklaştı.

Diyarbakır'da polis karakoluna EYP'li saldırı düzenlendi ile ilgili etiketler Diyarbakır EYP Saldırı polis karakolu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.