Diyarbakır’da ormanı ateşe veren 3 kişi yakalandı, 1 kişi kaçtı

Diyarbakır’daki Kent Ormanı, yaşları 13 ila 15 arasında değişen 4 kişi tarafından ateşe verildi. Ormanlık alanı yakmaya çalışan 4 kişiden 3’ü polis ekiplerince yakalandı. 1 kişi ise kaçarak izini kaybettirdi. Neyseki Kent Ormanı girişinde başlayan alevler büyümeden söndürüldü.

Diyarbakır - Silvan yolu üzerindeki Orman İşletme Müdürlüğüne ait Kent Ormanı girişine gelen ve yaşları 13 ila 15 arasında değişen 4 kişi Kent Ormanı girişindeki otları ateşe verdi. O sırada bölgede devriye görevi yapan polis ekipleri yangını fark edince kaçan şüphelileri kovaladı.

Kısa sürede 3 kişiyi yakalayan polis şahısları gözaltına alırken, bir kişi ise kaçarak izini kaybettirdi. Alevler ise olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülerek kontrol altına alındı.

Olayla ilgili kaçan diğer şahsın yakalanması için polis çalışma başlatırken, gözaltına alınan 3 kişi ise sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.


İHA

Diyarbakır’da ormanı ateşe veren 3 kişi yakalandı, 1 kişi kaçtı ile ilgili etiketler Diyarbakır Orman Yangını kent ormanı sabotaj

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.