Diyarbakır'da 7 kişinin yaralandığı patlama anı kamerada! İşte korku dolu o anlar...

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesindeki 3. Sanayi sitesinde gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patlamada 5'i ağır 7 kişi yaralanırken, patlama anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o anlar...

Edinilen bilgilere göre, sanayi sitesi içinde sabah saatlerinde bir iş yerinde oksijen tüpünden olduğu değerlendirilen bir patlama yaşandı.

ÇOK SAYIDA EKİP OLAY YERİNDE

Vatandaşlar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan arama ile olay yerine Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), sağlık, itfaiye ve çok sayıda polis ekibi sevke edildi.

 

PATLAMA ANI KAMERADA

Patlamada ilk belirlemelere göre, 5’i ağır 7 kişi yaralanırken, patlama anı çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Diyarbakır'da 7 kişinin yaralandığı patlama anı kamerada! İşte korku dolu o anlar... - Resim : 2

Diyarbakır'da 7 kişinin yaralandığı patlama anı kamerada! İşte korku dolu o anlar... ile ilgili etiketler Diyarbakır patlama patlama anı kamera sanayi sitesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.