Diyarbakır’da 3 milyon liralık eroin yakalandı…

Diyarbakır Silvan’da polisin durdurduğu canlı hayvan yüklü kamyonda piyasa değeri 3 milyon lira olan 57 kilo 350 gram eroin ele geçirildi.

Van ve Diyarbakır polisinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda 2 kişi gözaltına alınırken, 80 koyun ile bu koyunları taşıyan kamyona el konuldu.
Diyarbakır ve Van Emniyet Müdürlüklerine bağlı ekipler bu gece gerçekleştirdikleri operasyonla uyuşturucu tacirlerine sert darbe vurdu. Uyuşturucu tacirlerini teknik takibe alan polis, Van'dan İstanbul'a sevkiyat yapacağı bilgisine ulaştı. Bugün akşam 21.00 sıralarında ortaklaşa düzenlenen operasyonla; Van'dan İstanbul'a canlı hayvan götüren şüpheli kamyon, Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde karayolu üzerinde önlem alan polis ekipleri tarafından durduruldu. Narkotik dedektör ve polis ekiplerinin yaptığı aramalarda, şoför koltuğunun arkasındaki gizli bölmede 100 paket halinde 57 kilo 350 gram eroin ele geçirildi.

Polis konuyla ilgili detaylı inceleme ve takibi sürdürüyor.

Diyarbakır’da 3 milyon liralık eroin yakalandı… ile ilgili etiketler Diyarbakır Van Silvan eroin
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.